18 Reacties

vor 4 Jahren

Leuk idee. Ik zou er sowieso een voorleesboekje in doen. Deze gaf ik mijn vriend voor zijn verjaardag maar er is vast ook wel iets met pinguïn.

vor 4 Jahren

Leuk idee. Ik zou er sowieso een voorleesboekje in doen. Deze gaf ik mijn v ...
Thnx. Eerste waar ik naar op zoek ga vanavond 😁

vor 4 Jahren

Uiteraard een rompertje of speentje met 'I love papa' oid.

vor 4 Jahren

Als hij van lekker eten houdt kan je ook bij een lekker restaurant in de buurt iets bestellen voor thuis!! Mbv

vor 4 Jahren

Een kleding match: shirt voor papa en zelfde kleur shirt voor baby

vor 4 Jahren

Als je een boek zoekt wat langere tijd leuk is kan ik deze aanraden! Deze kreeg mijn vriend in de kraamweek en ons zoontje vraagt ons echt heel vaak om deze voor te lezen. Er zitten geen pinguïns in, maar wel leuke rijmpjes en mooie platen om samen naar te kijken.

vor 4 Jahren

Dankjewel voor alle reacties. Ik ga vanavond eens stiekem op internet speuren!

vor 4 Jahren

Wat een super leuk idee!! Zo jammer dat ik dat dan weer zelf niet heb bedacht voor mijn vriend zijn verjaardag... Echt heel leuk! 👌🏼

vor 4 Jahren

Ik wil een box maken voor tijdens de eerste week met elke dag een klein cadeautje (als bedankje voor al zijn hulp van te voren en wrs de eerste weken) Tot nu toe inderdaad een rompertje+tut i love papa en lekkere douche schuim van rituals dus lees nog even mee voor leuke ideeën

vor 4 Jahren

Je kunt ze ook zo online bestellen. Deze had ik besteld voor mijn vriend. Gegeven op vaderdag toen ons zoontje nog in mijn buik zat. Zat onder andere het boekje papa is de beste in (die je hier in de reacties ziet) , een leuke vrolijke washand, mijlpaalkaarten voor papa en baby, hydrofiele doek met tekst en een eetsetje met diner with daddy erop. Superleuk vond ik zelf.

vor 4 Jahren

Reactie op Josefiennnn

Wat een super leuk idee!! Zo jammer dat ik dat dan weer zelf niet heb bedac ...
Het wordt nog vaderdag! Misschien dan ook leuk

vor 4 Jahren

Kijk anders even bij hipenmama box 🙂

vor 4 Jahren

Reactie op Boukje90

Als je een boek zoekt wat langere tijd leuk is kan ik deze aanraden! Deze k ...
Even op Google opgezocht, maar wat een ontzettend leuk boek! Helaas nergens meer te verkrijgen 😞

vor 4 Jahren

Reactie op Hnvd

Even op Google opgezocht, maar wat een ontzettend leuk boek! Helaas nergens ...
Wat jammer!

vor 4 Jahren

Hier ook gedaan voor de verjaardag van mijn vriend! O.a. het boek "help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt" een voorleesboekje voor de baby, lekkere rituals en massageolie om te ontspannen, een tegoedbon om na de bevalling samen een avondje uit te gaan naar zijn favoriete restaurant en de leuke "i love dad" babyspullen als sokjes, rompertje laten bedrukken met "Baby (achternaam) on the way... inclusief echofoto erop gedrukt", speentje en shirtje. Daarnaast hier wel gevuld met snoepjes en favoriete drankjes, want hier is mijn partner er gek op!

vor 4 Jahren

mogelijk kun je ook al wat in de box stoppen voor als jullie kindje wat ouder is?! Een voetbal om samen te voetballen, een klein loop fietsje zodat ze samen kunnen "fietsen" Leuke wandel of fietsroutes om met de kleine te doen. En verder wat al genoemd is: tutje romper boekje douchegel of ander verzorgingsproduct: en zelf kaartjes maken met tegoedbonnen voor een massage, lekker diner, lange wandeling, "gezellige avond" ;), filmpje, spelletje etc. Leuk idee... misschien dat ik het ook wel ga doen voor mijn mannetje! :) Succes!

vor 4 Jahren

Ik heb een rompertje besteld met papa je kan het. Daar doe ik voor de grap een luier en oordoppen bij. En ik heb een voorleesboekje besteld. Hij leest nu namelijk mijn zoontje van bijna 5 ook veel voor. En ik heb het shirt besteld met sssst papa en ik kijken voetbal. Misschien dat ik van zijn favo club nog iets voor baby's kan vinden. Ben al een eind op weg. Dank dames voor alle input. Leuke bezigheid nu we toch thuis zitten