6 Reacties

één jaar geleden

Wij hebben deze kinderstoel en echt heel blij mee! En hij is 360 draaibaar en kan die de komende jaren mee doen! Ook vind ik de ligstand top, ventje slaapt er goed in!

één jaar geleden

Ik heb in 1 auto de Mica en heel blij mee! In de andere auto hebben we Nuna Prym en die is ook heel goed :) Cybex geen ervaring mee

één jaar geleden

Mijn advies is om even langs de winkel te gaan en te kijken hoe die zit. Wij waren daar bij toeval en wilden gewoon de vervolgstoel passend bij de base. Nou net een propje in die stoel. Ging trouwens om de maxi cosi pearl 360. Wij kwamen uiteindelijk uit bij een Britax Romer stoel. Ik zelf had ook nog nooit gehoord van dat merk. Maar onze zoon zat daar het beste/lekkerste in.

één jaar geleden

Dit zijn groep 0 stoelen, die moeten wel een goede ligstand hebben. Er kunnen immers ook jongere baby's in. Wij hebben zelf de Pearl en die heeft ook een goede achterwaartse ligstand.

één jaar geleden

Reactie op fleurrtje

Wij hebben deze kinderstoel en echt heel blij mee! En hij is 360 draaibaar ...
Is de autostoel nog steeds draaibaar wanneer je het met de richting mee plaatst vanwege de toptether?

één jaar geleden

Wij hebben de cybex sirona en wij vinden dat deze niet genoeg kantelt voor kleinere kindjes. Wij vonden hem maar echt handig vanaf een 9-tal maand (bij jongere leeftijden vielen de hoofdjes steeds naar voor bij het slapen).