25 Reacties

2 jaar geleden

Mijn vriend was positief getest op Corona. Ze zeggen dat hoe kleiner het kind, hoe minder last ze ervan hebben.. Mijn vriend heeft in die tijd wel gewoon voor de baby gezorgd, maar als hij haar vast had, deed hij een mondkapje op. Nou geloof ik daar niet zo in, want ze lag s nachts ook gewoon bij ons op de kamer. Onze dochter heeft helemaal nergens last van gehad. Geen idee of ze het dus gehad heeft eigenlijk. Ze was op dat moment 5 maanden.

2 jaar geleden

Reactie op Mommytobe889

Mijn vriend was positief getest op Corona. Ze zeggen dat hoe kleiner het ki ...
Oh wat fijn dat ze er op zich geen last van heeft gehad! Mijn man werkt dus ik ben dan zelf de hele dag bezig met mijn zoontje maar durf nu niet echt meer in zijn buurt te komen 😥

2 jaar geleden

Mijn baby heeft Corona gehad toen ze ongeveer 4 maanden was. Ze heeft alleen maar een beetje een snotneus gehad, verder helemaal geen last gehad gelukkig. Baby’s schijnen er niet echt ziek van te worden.

2 jaar geleden

Ik heb vandaag een positieve zelftest gehad en twijfel of ik mijn baby van 10 weken wel of niet moet laten testen (heb wel al een afspraak). Aan de ene kant denk ik, waarom bloodstellen aan stress maar aan de andere kant vind ik wel fijn om te weten of zij het wel of niet heeft. Ze drinkt de afgelopen 2 dagen wel wat minder dan normaal (gelukkig wel nog genoeg).

2 jaar geleden

Hier momenteel corona. De kleine is 2 maanden en heeft er tot nu toe niet veel last van gehad. 2 dagen lichte koorts en verkouden. Hij was wat aanhankelijker, maar verder merk je niet veel aan hem. Ik ben inmiddels negatief, maar mijn vriend nog niet. Hij knuffelt nu niet met hem, maar helpt wel met de zorg

2 jaar geleden

Reactie op MKMK

Ik heb vandaag een positieve zelftest gehad en twijfel of ik mijn baby van ...
Ik zou persoonlijk niet laten testen. Als je zelf positief bent en je kind iets minder drinkt of zich iets anders gedraagt dan weet je eigenlijk al wel dat hij/zij het ook heeft! Maar ieder zijn eigen mening natuurlijk. Als je er geruster van wordt dan moet je dat doen!

2 jaar geleden

Reactie op Deetje23

Hier momenteel corona. De kleine is 2 maanden en heeft er tot nu toe niet v ...
Ah gelukkig dat is wel fijn als ze er weinig van meekrijgen.

2 jaar geleden

Toen mijn meisje 3 weken was hadden we het alle 3 … Wij beide echt mega ziek , manlief 15 dagen plat en ik was eerste 5 dagen ook echt zo ziek en zwak … Mega spierpijn. Echt alles deed zeer … constant koud , mega zere keel , duizelig alles erop en eraan.. Dag erna kreeg ons meisje koorts , kon er ook nog wel bij … Mega zwaar gezien ze 3 weken was en dus heel intensief verzorgd werd en wij ook nog wennende waren… Uiteindelijk in ziekenhuis beland voor haar koorts voor de zekerheid dus 4 dagen samen in isolatie gelegen…. Man lief mocht niet komen en niemand , was niet leuk en heb soms ogen uit m’n kop gejankt omdat ik mezelf ook zo slecht voelde … Gelukkig lieve verpleegsters en er samen doorheen gekomen .. Wees gerust babies worden er bijna niet ziek van ;) Lea had alleen beetje koorts en die was snel onder controle dmv paracetamol.. Arts zei tegen mij liever dit op deze leeftijd dan rs ….

2 jaar geleden

Ik heb corona gehad toen onze dochter 6 weken was, ik had een flinke griep met alle veelvoorkomende coronaklachten. Onze kleine meid had.last van een verkouden neus, wat verhoging en slijm wat snachts in de weg zat. Ze heeft ook een dag of 2 ieder uur gedronken, dag en nacht. Dat vond ik het zwaarst omdat ik zelf ziek was.

2 jaar geleden

Reactie op Kiwi-aardbei-smoothie

Toen mijn meisje 3 weken was hadden we het alle 3 … Wij beide echt mega zie ...
Ah wat heftig, dat lijkt me echt heel zwaar om mee te maken zo vroeg al. We fijn dat jullie er alle 3 zo sterk uit zijn gekomen en echt een power mama ben je, mag je trots op zijn!

2 jaar geleden

Reactie op Mamavan5_1986

Ik heb corona gehad toen onze dochter 6 weken was, ik had een flinke griep ...
Ja is super zwaar als je zelf niet lekker bent maar wel je baby moet verzorgen ..

2 jaar geleden

Jullie geven allemaal aan dat baby’s er niet echt ziek van worden. Maar ik heb het toch anders ervaren afgelopen twee weken. Onze kleine meid was net 6 maanden toen ik positief testen op Corona. De kleine meid heeft echt wel een dag of 4/5 verhoging koorts gehad en hele dag door huilen en niet makkelijk in slaap komen. Hoesten en niezen doet ze nu af en toe nog steeds. We hebben haar niet laten testen omdat de ggd zei als je zelf positief bent getest kan je er van uit gaan dat ze het ook heeft.

2 jaar geleden

Jullie geven allemaal aan dat baby’s er niet echt ziek van worden. Maar ik ...
Ah zo vervelend om te horen, hier ben ik zo bang voor!

2 jaar geleden

Ah zo vervelend om te horen, hier ben ik zo bang voor!
Ik hoop dat het meevalt voor je! En wij hebben gewoon met haar geknuffeld. Omdat we het toch allemaal al hadden. Dus ook niet met een mondkapje ofzo gelopen. Alleen gewoon vaker je handen wassen en het huis extra luchten.

2 jaar geleden

Ah wat heftig, dat lijkt me echt heel zwaar om mee te maken zo vroeg al. We ...
Dit is wat de kinderarts mij gezegt heeft , alle baby Corona gevallen icl prematuur zijn mild geweest daar :) Nee was niet leuk maar we zijn er door gekomen ;) en zij was het minst ziek van ons 3 :)

2 jaar geleden

Ik hoop dat het meevalt voor je! En wij hebben gewoon met haar geknuffeld ...
Indd hier ook geknuffeld hoor ! Zeiden ze tegen ons ook contact en liefde is belangrijker voor de baby !

2 jaar geleden

Onze zoon heeft het met 10 mnd gehad . Eerst was papa positief getest, die is in isolatie gegaan. Ik heb gewoon volledig voor onze zoon door gezorgd, incl borstvoeding een aantal keer per dag nog toen. Ik testte in eerste instantie negatief maar op dag 5 positief en onze zoon even later ook. Hij heeft 0 verschijnselen gehad ondanks een 'zwak' longsysteem (allergieën, vaak verkouden, heeft een puffer..)

2 jaar geleden

Reactie op Soof1920

Onze zoon heeft het met 10 mnd gehad . Eerst was papa positief getest, die ...
Overigens zaten we een maand of 5 later op de seh ivm longontsteking. Toen werd hij ook niet eens als mogelijke covidpatient benaderd, omdat (volgens de artsen), kleine kindjes nauwelijks klachten vertonen na besmetting.

2 jaar geleden

Ik had toen mijn baby 2.5 was corona. Uiteindelijk had mijn baby ook corona gekregen. Door mij. Gelijk huisarts gebeld die had met kinderarts overlegd. Als de baby 38 graden is gelijk de huisartsenpost moet bellen. Baby haalde de 38 graden, samen met de arts aan de telefoon ademhaling geteld van de baby. Was te snel, moest toen direct met ambulance naar ziekenhuis. Daar werd haar hartslag, bloed gecheckt. Pcr test gedaan bij baby was positief. Omdat ik en mijn partner en baby corona hadden moesten we samen in quarantaine. Toen we thuis waren, baby 3x per dag zetpil geven. Letten of ze minimaal 3 plasluiers heeft en aantal ml drinkt. En temperatuur blijven checken. Ze was voornamelijk heel erg verkouden en koortserig

2 jaar geleden

Reactie op babyboba

Ik had toen mijn baby 2.5 was corona. Uiteindelijk had mijn baby ook corona ...
2.5 week