3 Reacties

4 jaar geleden

Hoe snel wil je het zelf graag? Ik heb een kraamfeest gegeven met 3 maanden. Ik heb dat zelf kunnen organiseren en er ook heel erg van genoten. Was ineens voor alle visite. Maar de echte naaste familie wachtte zo lang niet, natuurlijk.

4 jaar geleden

Het ligt er natuurlijk aan wanneer jij klaar bent om bezoek te laten komen. Bij ons kwamen de familie bij 4 dagen al. De vrienden bij 6 dagen en de collega's bij 3 weken. Was wel moe, Maar ging wel. Succes!

4 jaar geleden

Ik las net een toptip voor de kraamweek: Kraametiquette schrijft voor dat kraambezoek maximaal een half uur duurt. Als het goed gaat en jij hebt het ook gezellig, mag het heus wat langer zijn. Maar de visitende kant houdt het vaak langer vol dan jij. En bij overlap gaan ze gerust nog een tijdje met elkaar zitten te beppen. Mijn kraamverzorgster had voor mij de gouden tip: Een codewoord! Wanneer het mij teveel werd zei ik tegen haar: ‘Mag ik een glaasje limonade?’ Waarop zij dan antwoordde: ‘Das goed, maar dan ga ik eerst even je hechtingen verzorgen.’ Bezoek maakt zich na zo’n aankondiging heel snel uit de voeten.