6 Reacties

3 jaar geleden

Ik heb er ook last van gehad na de bevalling van m'n zoontje.. Sombere gevoelens inderdaad, zomaar in huilen uitbarsten, angst en stress gevoelens, twijfel en onzekerheid... Helemaal geen roze wolk!! Het was bij mij met anderhalve week al een stuk beter! De vermoeidheid na de bevalling, de slapeloze nachten, het borstvoeden, het opeens-voor-een-baby-moeten-zorgen... Het waren hele moeilijke dagen voor me.. Maar na anderhalve week ging het beter, ik kon er meer van genieten! Ik heb af en toe nog wel moeilijke momenten maar die hebben vooral met de vermoeidheid te maken nu.. Sterkte met de kraamtranen, het gaat weer voorbij. Praat er over, geef er aan toe, dat helpt. Je bent niet de enige ☺️😉 En als het langer duurt inderdaad aan de bel trekken.

3 jaar geleden

Reactie op Marit

Ik heb er ook last van gehad na de bevalling van m'n zoontje.. Sombere gevo ...
Dit is precies hoe ik me ook voel. Alleen is dit inmiddels dag 10. Ben zo bang dat het postnatale depressie is wat vaak langer duurt. Ik ga morgen voor de zekerheid toch even de huisarts bellen.

3 jaar geleden

Ooh zo herkenbaar! Mijn zoontje is nu 8 dagen oud. Sinds zondag hetzelfde gevoel. Zelf wilde ik er op tijd bij zijn en vandaag toch eens bij de huisarts geweest voor wat raad. Veel kan hij niet zeggen maar ik ben wel gerustgesteld dat er iemand weet van mijn gedachten heeft! Zelf kan ik je dus niet helpen want ik zit er zelf midden in. Maar ik wil je wel zeggen dat je zeker niet alleen bent, en het niet langer dan 2weken mag duren! 😘

3 jaar geleden

Heel herkenbaar! Ons zoontje is nu 6 dagen en ik heb het gevoel dat ik er al helemaal door heen zit. Het zal vast een combi van het niet slapen en het vele huilen van hem zijn maar af en toe denk ik echt waar ben ik aan begonnen. En ja de tranen komen bij mij dan ook regelmatig. Helaas snapt mijn man daar echt niks van en die vind alles fantastisch. Alleen zit hij niet uren met een baby aan zn borst. Ik probeer maar te denken het word makkelijker het word beter maar voor nu snap ik je gevoel heel goed!

3 jaar geleden

Reactie op lynnsesier

Ooh zo herkenbaar! Mijn zoontje is nu 8 dagen oud. Sinds zondag hetzelfde g ...
Aahh heel vervelend. Het schijnt heel normaal te zijn, maar dit voelt echt heel vervelend en zwaar. Ik wil zo graag van dit gevoel af en lekker van mijn zoontje genieten. Heeft de huisarts je iets van advies kunnen geven?

3 jaar geleden

Reactie op AniqueS

Heel herkenbaar! Ons zoontje is nu 6 dagen en ik heb het gevoel dat ik er a ...
Dit gevoel herken ik ook! Het gevoel van waar ben ik aan begonnen? Heb je het met je man kunnen bespreken? Soms begrijpen ze het gewoon niet.