56 Reacties

4 jaar geleden

Iemand tips hoe ik hier mee om moet gaan want ik weet het niet en word er alleen maar ontzettend verdrietig van

4 jaar geleden

Same here, eigenlijk totaal geen mensen die denken leuk dat ga ik doen of vriendinnen eigenlijk

4 jaar geleden

Reactie op geheimpje25

Same here, eigenlijk totaal geen mensen die denken leuk dat ga ik doen of v ...
Me moeder is ook zo druk bezig met haar werk en ik zie in de familie (schoonzus en nicht ook zwanger) dat hun moeders zo bezig zijn met de komst van de baby. Kleertjes kopen en dingen lezen op internet. En m’n moeder praat alleen maar over nagels en wimpers (der werk)... had ergens nog wel verwacht dat zij iets zou regelen😔

4 jaar geleden

Door omstandigheden tijdens mijn zwangerschap heb ik er bewust voor gekozen om geen babyshower te willen. Voelde heel hypocriet om dat met die mensen te vieren. Mijn man heeft daarom met mijn moeder samen een high tea geregeld vorige week. Ik ben heel blij dat het zo is gelopen. Ik begrijp je gevoel volkomen want om je heen zie je wel leuke gezellige babyshowers met vele vriendinnen. Het is zuur als dat niet voor jou word georganiseerd. Probeer zelf nog wat leuke dingen te gaan doen, de herinneringen zijn kostbaar.

4 jaar geleden

Ik heb ook zeeeer weinig vriendinnen en ook geen babyshower gehad... Heb me ook heel alleen gevoeld maar ik probeerde dan afleiding te zoeken door te gaan wandelen, eens op internet te zoeken over de uitzet of eens wat extra te poetsen en ook nog eens een extra dutje te doen nu het nog kan ☺

4 jaar geleden

Reactie op Marleen-24

Door omstandigheden tijdens mijn zwangerschap heb ik er bewust voor gekozen ...
Zoiets zou ik ook al top vinden. Helaas denkt mijn vriend niet op die manier. Alleen al een high tea of iets leuks met hem samen zou voor mij al meer dan genoeg zijn. Ik hoef geen groot iets. Ik wil wel leuke dingen gaan doen maar in je eentje valt dat toch zwaar tegen.. weet inmiddels ook niet meer wat ik moet doen

4 jaar geleden

Reactie op Ellenv

Ik heb ook zeeeer weinig vriendinnen en ook geen babyshower gehad... Heb me ...
Ik probeer elke dag afleiding te zoeken maar eindig elke dag alleen voor de tv.. wandelen is geen optie ivm mijn gezondheid etc. poeten dus ook niet😓 ben allang blij als ik een wasje kan draaien en ophangen😢

4 jaar geleden

He Sasha, Waar woon je? Misschien dat er wel andere meiden/vrouwen zijn die in de buurt wonen er er voor open staan om een keer met elkaar te lunchen oid?

4 jaar geleden

Op zulke momenten (zwangerschap/baby) kom je dr wel echt achter aan wie je wat hebt. Met kraambezoek is iedereen er ineens en daarna zie je helemaal niemand meer komen. Laat t balletje eens rollen bij je moeder? Mocht je wel goeie gesprekken met haar kunnen hebben..

4 jaar geleden

Reactie op kajalmb

Op zulke momenten (zwangerschap/baby) kom je dr wel echt achter aan wie je ...
Heb ik al gedaan bij m’n moeder. Ze heeft gezegd dat ze er niet eens aan heeft gedacht en dit ook niet echt van plan is omdat ze geen idee heeft hoe een babyshower werkt. Helaas dus... 😔

4 jaar geleden

Reactie op Shirley

He Sasha, Waar woon je? Misschien dat er wel andere meiden/vrouwen zijn di ...
Ik zit ook in de provincie Zuid-Holland groep en de meeste wonen toch niet echt heel dichtbij.. had er ook aan zitten denken alleen woont iedereen alsnog redelijk ver (met ov, ik heb geen rijbewijs). Ik woon overigens in leidschendam. Zoetermeer, den haag en rotterdam zijn makkelijk te bereiken. Verder reizen dan dat lukt me helaas niet meer.

4 jaar geleden

Misschien zijn t mn hormonen maar mn hart breekt hier echt van!! 😳 tis dat ik al over de 37 weken ben maar anders waren we gezellig wat gaan eten. Ik woon danwel de andere kant van Nederland maar ben regelmatig in Rotterdam ivm mn schoonfamilie.

4 jaar geleden

Reactie op kajalmb

Misschien zijn t mn hormonen maar mn hart breekt hier echt van!! 😳 tis dat ...
Lief van je! Vriendinnen zijn voor mij altijd zeldzaam geweest omdat ze allemaal alleen maar uit wilde gaan en gaan zuipen. Vind ik op z’n tijd leuk, maar niet elk weekend. Naast mijn vriend heb ik dus eigenlijk niemand😔

4 jaar geleden

Wat rot zeg 😔 Kan me goed voorstellen dat dat niet fijn voelt, zeker zo bij je eerste zwangerschap. Kun je wellicht mensen leren kennen bij zo'n cursus, andere moeders? Ik woon trouwens sinds 3 jaar in Den Haag, ik vind het ook moeilijk om hier vrienden te maken. Heb alleen contact met de buren.

4 jaar geleden

Als ik dit lees wordt ik er echt verdrietig van. Ik woon zelf in zoetermeer en ben 17+5 dagen zwanger van een jongetje. Mischien vind je het leuk om wat te gaan lunchen en lekker te kletsen over baby's? Xx

4 jaar geleden

Sasha ik voel je echt heel erg op dit moment. Moet eerlijk zeggen dat ik naast mijn schoonopa/oma en me schoonzus die zelf 3 wk verder zwanger is niemand heb. Geen contact met beide ouders om verschillende redenen Ik woon helaas niet in de buurt, anders hadden wij zeker kunnen afspreken, ik heb wel een rijbewijs maar met bijna 37week is dat niet zo heel verstandig plan. Als ik dagelijks Facebook lang scrol komt de harde waarheid wel boven ja, vrienden zijn geen echte vrienden en vooral niet als ze er achterkomen dat je ineens volwassen wordt, een relatie hebt een kindje krijg of daar de wens toe hebt. Niet meer elk weekend het losbandigheid of dat zuipen zoals bijna iedereen doet die nog niet er voor open staat of een relatie hebt( sorry voor de mensen die elk weekend opstap gaan enz, dit is gewoon mijn mening) Hopelijk kan je met iemand afspreken binnen deze forum en kunnen zij jou helpen van je eenzaamheid af te komen.

4 jaar geleden

Reactie op Sasha O.

Lief van je! Vriendinnen zijn voor mij altijd zeldzaam geweest omdat ze all ...
Aah dit breekt mijn hart echt (met natuurlijk de extra hormonen). Ik ben zelf 20 weken zwanger en zou, als je dat wil, samen een keer wat gaan doen! Je mag me ook appen natuurlijk😊 Je kunt me altijd een berichtje sturen.

4 jaar geleden

Ik zit in precies het zelfde schuitje als jij! Begrijp hoe je je voelt ben pas 9 weken zwanger en voel mij ook erg eenzaam. Ik woon trouwens in Zoetermeer wat leuk om iemand voor bij te zien komen die dichtbij woont :) hoop dat jij je inmiddels al een stukje minder eenzaam voelt!

4 jaar geleden

Mij hart breekt.. ik heb gelukkig twee zussen die het voor mij regelen. Mij vriendinnen zijn nog bezig met een andere levensstijl. En dat mogen ze ook allemaal zelf weten. Maar als het aan hun had gelegen hadden ze er ook niks aan gedaan! Je mag mij altijd een berichtje sturen op instagram: mommytobe1720 via die weg kan mij nummer geven privé.

4 jaar geleden

Hoi Sasha! Ik snap je heel goed, ik zit in hetzelfde schuitje.. Op mijn werk werd er voor 1 iemand w een babyshower geregeld, terwijl ik toen nog aan het werk was, dus heb alles kunnen zien. Maar voor mij niks, helemaal niks! Ben nu 35 weken, ga er ook niet meer vanuit dat er iets komt. Ik snap je eenzame gevoel, en ik ben bang dat dat na de geboorte alleen maar erger word.. Misschien komt iedereen dan ineens wel op kraamvisite, maar daarna zie je ze waarschijnlijk ook niet meer.. Het is dat ik op Texel woon, en zelf ook geen rijbewijs heb, anders hadden we samen iets leuks kunnen doen!