8 Reacties

2 jaar geleden

Even je verloskundige bellen. Kan zwangerschapsvergiftiging zijn. Dan heb je daar pijn... Geen info gekregen over 't HELLP syndroom? Succes!

2 jaar geleden

Ik zal idd ook even je verloskundige bellen. Het kan zoals hierboven het HELLP syndroom zijn. Even belangrijk je bloeddruk extra te laten meten en door je verloskundige je urine te laten checken op eiwit. Succes!

2 jaar geleden

Het kan plotseling ineens opkomen, zwangerschasvergiftiging. Dat je bloeddruk eerder goed was wil dus helemaal niks zeggen. Toch even verloskundige bellen en laten checken.

2 jaar geleden

Hier heb ik dit ook. Altijd lage bloedruk al gehad maar ik heb ook een chronische maagontsteking. Ik weet niet meer vanaf wnr ik het onder mijn borsten voelde maar als ze wat meer ruimte begon in te nemen dan duwde ze echt fel tegen mn maag en dat is dat wat ik voel. Nu nog met haar dikke kont ertegen aan het duwen en kan soms echt wel pijnlijk zijn!! Dus voor het volgende deel van je zwangerschap kan het zijn dat dit niet echt betert 😅 Maar meld het zowiezo even bij je volgende onderzoek hoor!

2 jaar geleden

Misschien is het iets kleins zoals brandend maagzuur, maar misschien is het meer. De vk kan dat beter beoordelen dan wij 🙂

2 jaar geleden

Ik heb dit ook al sinds week 16, intussen 31 weken. Blijken scheuren te zijn in de aanhechtingen van de rechte buikspieren. Komt voor bij vrouwen bij wie de buik snel groeit en/of korte buikspieren hebben (erg platte buik voorheen de zwangerschap)

2 jaar geleden

Dank voor alle reacties! Bedenk mij dat ik nooit meer heb laten weten wat er gebeurd is. Het heeft met de aanhechting vd buikspieren te maken die nu ineens uitgerekt worden. Ben bang dat het niet beter gaat worden als de baby straks ook nog ertegenaan gaat kunnen schoppen/ drukken 😅.

2 jaar geleden

Reactie op niobe

Dank voor alle reacties! Bedenk mij dat ik nooit meer heb laten weten wat e ...
Hey! Fijn om te lezen dat het geen vergiftiging was en idd net zoals mij probleem met de aanhechting. Het wordt er inderdaad niet beter op met de weken maar alles went, ook pijn... ik ben intussen morgen 35 weken en heb er nog steeds last van maar merk het al heel wat minder dan op het begin omdat je er gewoon mee leert leven. Dokter zei me wel dat het geneest na de zwangerschap