8 Reacties

4 jaar geleden

Sorry! 36,4 weken!!!

4 jaar geleden

Dat ligt eraan wat vooraf speelt. Ik ben ook bekaf adem tekort, maar wel net nadat ik de trap op gelopen ben. Of iets anders inspannends gedaan heb

4 jaar geleden

Ik heb ook wel last van benauwdheid ( 39,4 w). De baby is wel ingedaald maar merk dat die soms toch nog tegen m'n longen zit te duwen. Zeker als ik lig probeer ik toch altijd m'n hoofd hoger te leggen. Maar als je twijfelt misschien toch even een arts bellen.

4 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde. Nu 34+6 en vooral als ik onderuit gezakt zit of in bed lig heb ik het gevoel niet genoeg lucht binnen te krijgen. Afgelopen nachten even het raam open gedaan en een dikker kussen gepakt zodat ik iets hoger lig en dat werkt al veel beter. Ik vermoed echt een zwangerschapskwaaltje inderdaad!

4 jaar geleden

Heb je koorts?

4 jaar geleden

Ik herken je benauwdheid. Had dit bij mijn 1e en nu weer. Dus ik zou zeggen een laatste loodjes kwaal. Alleen heb ik het altijd al dat ik naar lucht moet zoeken en het wordt nu steeds erger. Heb hoofdeind al omhoog en raam open, alleen helpt dit mij niet. Slaap hierdoor bijna niet, als ik een uurtje haal 's nachts is dat veel.

4 jaar geleden

Heb je koorts?
Nee geen koorts..

4 jaar geleden

Reactie op AHo

Ik herken je benauwdheid. Had dit bij mijn 1e en nu weer. Dus ik zou zeggen ...
Vervelend zeg! Ik heb overdag op sommige momenten als ik verkeerd zit het ik een benauwd gevoel. En de nachten als ik draai. Dat ik ff een paar keer moet puffen! 😊