5 Reacties

2 jaar geleden

ik ook nu... heeft iemand hier ervaring mee? ben nu 38.3 en heb sinds gisteren corona en lees nergens ober bevallen corona... ervaring iemand?

2 jaar geleden

Ja ik ben bevallen met corona in het voorjaar vorig jaar. Het advies was toen nog niet vaccineren voor zwangere vrouwen en omdat ik gezien mijn leeftijd ook nog niet aan de beurt was, was ik niet gevaccineerd. Had behoorlijk wat klachten, vergelijkbaar met een forse griep. Tijdens de bevalling geen enkele keer aan corona gedacht! Je lichaam neemt het echt over. Weet nog wel dat ik tijdens de bevalling dikwijls riep dat ik nu begrijp dat bevallen topsport is.

één jaar geleden

Ik vrees dat ik binnenkort ook aan de beurt ben. Inmiddels 39 weken en een peuter met corona in huis. Iemand ervaring met bevallen/kraamtijd en corona in huis? 😥

één jaar geleden

Vraag me ook af hoe dit gaat. Ben morgen 36 weken en heb nu ook corona. Hopelijk blijft de kleine nog zitten. Maar wat als ik ivm klachten naar de vk moet? Of zkh?

één jaar geleden

Reactie op Willeke85

Vraag me ook af hoe dit gaat. Ben morgen 36 weken en heb nu ook corona. Hop ...
Denk dat je dat het beste aan betreffende vk/zkh kan vragen.. ieder heeft zijn eigen regels tegenwoordig. Ik ben bevallen met corona maar achteraf eigenlijk heel positief ervaren🙈 dag erna werd ik doodziek maar de bevalling zelf was heel prettig. Weinig verschillende mensen, lang bij me gebleven etc..