16 Reacties

10 dagen geleden

Nee. Voor je het weet neemt een kindje een hap eruit. Let er maar eens op bij geparkeerde bakfietsen…

10 dagen geleden

Wij hebben hem nu 2 jaar een geen schade eraan. En nee onze kinderen bijten er niet in, vind ik ook erg vreemd :-p.

10 dagen geleden

Wij hebben geen Urban Arrow maar een Lovens maar de bak is van hetzelfde materiaal. Het is hartstikke sterk en kan goed tegen een stootje. We hebben de fiets nu ruim een jaar en ik heb zeker niet het idee dat het gevoelig voor schade is. Hier ziet het er nog piekfijn uit.

10 dagen geleden

Bedankt voor jullie reacties. Nog andere ervaringen?

10 dagen geleden

Wij hebben de urban arrow sinds het voorjaar 2020 en het is echt sterk materiaal. We gebruiken de fiets dagelijks en er zijn nauwelijks beschadigingen aan de bak.

10 dagen geleden

Reactie op bubble2024

Nee. Voor je het weet neemt een kindje een hap eruit. Let er maar eens op b ...
Ik heb inmiddels 4 jaar een Urban (3 kindjes) en heb dit nog niet meegemaakt. Ben wel eens geschampt langs een uitstekende schroef, daardoor zit er een kras op.

10 dagen geleden

Ik gebruik hem dagelijks met kind en hond. Buiten een krasje wat vrij normaal is door dagelijks gebruik is de bak enorm stevig. Het is een hele sterke coating op een speciaal soort "piepschuim" dus naarnmijn gevoel echt beresterk. En voordeel: je hebt zen lichte goed bak die je makkelijk manoeuvreert, ik ben echt nog steeds super tevreden

9 dagen geleden

Je ziet ze wel rijden met behoorlijke beschadiging, maar ik vraag me altijd af hoe je dat voor elkaar krijgt. Hier geregeld met beide kinderen, wagen, spullen, soms buurkinderen en gaat (vooralsnog) altijd zonder krassen of gekkigheid. Je ziet ook kinderbedjes of boxen waar 1000en tandafdrukken in staan. Dat hoeven de mijne echt niet te doen 😅

9 dagen geleden

Reactie op bubble2024

Nee. Voor je het weet neemt een kindje een hap eruit. Let er maar eens op b ...
Hahaha ik ga hier eens opletten. Maar nog nooit gezien. Wij hebben overigens een ander merk bakfiets. Maar volgens mij zijn al die dingen wel hufterproof.

9 dagen geleden

Hier eentje van 2 jaar. Nog helemaal netjes, maar we zijn er ook wel zuinig op. Staat altijd in de garage etc. Kan me ook niet voorstellen hoe je kind er een hap uit zou moeten nemen? 😅🤷 Ze zitten op t bankje met de gordels vast of in een maxi cosi etc. En de bovenste rand is van metaal.

9 dagen geleden

Ik heb ook een urban arrow en vind het echt een top aankoop. Super blij mee en vervoer al meer dan een jaar onze peuter erin en sinds 5 maanden onze baby (mocht vanaf 3 maanden erin). Geen beschadigingen in de bak en nee ook mijn kinderen bijten niet in de bak 😅. Hoeven ze overigens ook niet te proberen 🤣 maar dat is een ander verhaal.

9 dagen geleden

Ik heb een Lovens, juist omdat ik veel urban arrows zag met aan de bovenkant wat afgebrokkelde randen. En bij de lovens kan dat niet omdat er aan de bovenkant metaal zit. Ik gebruik ‘m ook dagelijks met hond en kind en inderdaad geen beschadigingen! Ze komen er allebei ook niet aan. Mega blij mee, investering helemaal waard!

9 dagen geleden

Ah super berichten! Dank jullie wel!!

9 dagen geleden

Even een zijweg, maar zie wat kind+hond reacties. Past dat allemaal goed? Hangt natuurlijk ook wel van de maat hond af. En mis je dan geen deurtje voor de hond? Wij willen ook een bakfiets, maar neigen naar een driewieler vanwege een deurtje, hoewel tweewieler me fijner lijkt fietsen

4 dagen geleden

Reactie op Herfstrood

Even een zijweg, maar zie wat kind+hond reacties. Past dat allemaal goed? H ...
Ik heb een boston terriër dus geen grote hond, maar ik neem soms kind van 2 jaar, hond en buggy mee zonder problemen 🤣 klein beetje tetris en da lukt perfect ! Wij gebruiken een klein houten trapje zodat 2 jarige zelf in de bak kan kruipen, de hond heffen we op, weegt ook maar 10 kg dus das oké 🤷‍♀️