40 reacties

één maand geleden

Nee wij hebben libelle cybex! Past zelfs in de fietstas! Top ding super licht en betaalbaar (+/_ 200) ook goed op hobbel wegen

één maand geleden

Ja de babyzen yoyo2 hebben wij net aangeschaft. Nog niet gebruikt in het vliegtuig wel heeeeeel tevreden over al!

één maand geleden

Wij hebben net de buggy van Dubatti gekocht. Met 1 hand in en uit te klappen en mag in de handbagage. Had echt veel voordelen tov de joolz Aer. Daar moet je bijv. Het voetenbankje los bij kopen. We hebben ons voor laten lichten door medewerker van babypark en daarop onze keuze gebasseerd. Echt heel tevreden. Direct een handige tas erbij als bescherming.

één maand geleden

Wij hebben de Yoyo en zijn hier heel tevreden over! Heb voor deze gekozen ipv Joolz aer omdat je heel makkelijk onderdelen/bekleding kan vervangen, lekker duurzaam. Kan ook makkelijk mee als handbagage en gaat ook mee op de fiets in kratje achterop

één maand geleden

Ik heb de cybex buggy en de yoyo2 gehad maar nu de buggy van Elodie en dat is toch wel echt de winnaar. Wij reizen heel veel voor werk en de Elodie Mondo heeft net wat meer (lees kan helemaal plat voor slaapjes en grotere zonnekap) dan de yoyo!

één maand geleden

Wij hebben de nuna trvl! Heerlijke buggy, zeer compleet en makkelijk met in/uitklappen😊

één maand geleden

Wij hebben de Bugaboo Butterfly. Vorig jaar gekocht en toen getwijfeld tussen de Joolz Aer en deze. Hij bevalt prima, kan mee als handbagage (hebben we ook al gedaan), mee op de fiets, opent makkelijk met één hand en rijdt ook heel fijn.

één maand geleden

Reactie op Boy or Girl

Nee wij hebben libelle cybex! Past zelfs in de fietstas! Top ding super lic ...
Deze hebben wij ook, omdat hij echt supercompact is (vergelijkbaar met de babyzen yoyo). Neem 'm zo mee op de bagagedrager van de fiets. En een prima prijs. Wel een nadeel dat de leuning niet heel rechtop of plat kan.

één maand geleden

Reactie op Boy or Girl

Nee wij hebben libelle cybex! Past zelfs in de fietstas! Top ding super lic ...
heet deze nu anders? er was iets met dit merk dacht ik (zie er ook geen een op marktplaats staan)

één maand geleden

Wij hebben de Easywalker jackey. Vind hem zelf heel fijn. Makkelijk in te klappen en lekker compact. Al een paar keer mee in het vliegtuig als handbagage (wat echt ideaal is). Enige nadeel is dat de rugleuning niet 100% recht kan. Maar dat weegt niet op tegen alle andere voordelen vind ik.

één maand geleden

Yoyo 👋🏻 Deze buggy scheelde ons een (ellendig) lange wachtrij afgelopen zomer op het vliegveld omdat je hem gewoon in het handbagage bakje kan doen en niet in hoefde te checken. Geen ervaring met de andere, mega tevreden over deze en ons betreft z’n geld waard!

één maand geleden

Wij hebben deze. Zijn er in december mee op vakantie geweest en hij mocht mee het vliegtuig in. Ik ben er super blij mee. Buiten dat hij gewoon heel mooi is tijd hij ook heerlijk soepel, kan helemaal plat, klapt vanzelf in en er zit een handige reistas bij.

één maand geleden

Kijk ook even hoe je vliegmaatschappij er überhaupt mee omgaat. Wij hebben de easywalker welke ook erg compact is. Echter mocht niemand op onze vlucht (corendon) buggy meenemen het vliegtuig in. Iedereen moest de buggy afgeven bij de gate en uiteindelijk ging het op de bagageband bij aankomst. Kon je alsnog met je kind zeulen de hele tijd 😵‍💫

één maand geleden

Reactie op JVM8

Kijk ook even hoe je vliegmaatschappij er überhaupt mee omgaat. Wij hebben ...
Wij doen hem altijd al in de hoes voordat we bij de gate zijn. Dan valt het niet op en lijkt het gewoon een koffer 😜

één maand geleden

Reactie op Margg

Wij doen hem altijd al in de hoes voordat we bij de gate zijn. Dan valt het ...
Had ik ook gedaan in de hoop dat het werkte, maar iedereen met kinderen moest er als laatste in en toen viel het helaas wel op tussen de anderen met buggy 😂

één maand geleden

Zou vragen bij je vliegtuigmaatschappij. Waar wij mee vliegen mag geen enkele compacte buggy mee aan boord. Vond het daarom zonde om een dure buggy aan te schaffen. Daarom gekozen voor de lionelo buggy julie one.

één maand geleden

Wij mochten afgelopen vakantie (KLM) bij één vlucht de buggy daadwerkelijk mee naar binnen nemen, bij de andere vluchten leverden we hem vlak voor we het vliegtuig in gingen in en kregen we hem bij het uitstappen direct terug. En stiekem vond ik dat niet eens heel erg, want met twee kleine kids op een intercontinentale vlucht heb je al genoeg te tillen in dat vliegtuig 🤭

één maand geleden

Ik heb de Maxi Cosi Lara 2, top ding en je kan er ook een autostoeltje op klikken (wel met adapters die je er los bij moet kopen).

één maand geleden

Dubatti!

één maand geleden

Dubatti smart, topding! Wij keken ook eerst voor de Joolz maar uiteindelijk vonden we de Dubatti fijner (grotere zonnekap en niet allemaal nog dingen los hoeven kopen zoals voetensteun). Wij zitten nu in Australië en is de hele trip als handbagage mee gekomen dus tijdens de tussenstops hadden we er ook nog veel aan 👍