675 Reacties

VRIEND

4 jaar geleden

9 dagen na mijn keizersnede, ik lag in het ziekenhuis ivm een longembolie... Ik heb geen striemen op mijn buik gekregen tijdens de zwangerschap... Wel echt 'n hangbuikje met 'n verschrikkelijk litteken erop maar wat je zegt, ik heb 2 heerlijke kerels, en 't lichaam dat dan verandert heb ik er graag voor over!

4 jaar geleden

Reactie op Kim 1985

9 dagen na mijn keizersnede, ik lag in het ziekenhuis ivm een longembolie.. ...
Super stoer dat je je foto deelt en wat ben je prachtig mama! 😍💙

4 jaar geleden

Mamatobe (of inmiddels mama zoals ik kon zien op je instagram), ik vind het een hartstikke leuke post en meer dan prima dat je je insta link erop zet. Leuk om even doorheen te scrollen. Gelukkig mag je zelf bepalen wat je hier post en ook of je daarin bepaalde links zet. @ladyezz Hey 24Baby politie, er wordt vaak genoeg gevraagd of er mensen geïnteresseerd zijn moderator te worden. Misschien iets voor jou als het je zo onwaarschijnlijk dwars zit dat er dubbele topics geopend worden en dat er bepaalde links in worden geplaatst.

4 jaar geleden

@momtobe Er is ook een topic waar je je Instagram kan posten nu! Misschien wat voor jou?

4 jaar geleden

Goed topic, ik moet nog bevallen dus de na foto komt later 😊. Ook even je instagram bekeken, leuk en herkenbaar, ik ga je volgen 🌸👍
Nou ik vind het knap dat je deze foto’s wil delen ! Maakt mezelf wat minder onzeker na 3 kids en zwanger van nr 4 ( en 1 msk ) Niemand is hier verplicht om op de instagram te gaan kijken van deze dame ! Staat het je niet aan scroll dan weg en kijk naar andere topics! Ik heb er al 200 gezien ben ik zwanger ??? Zeg dan gewoon proficiat !! Moeilijk ?? Of dingen zetten van kun je de gebruiksaanwijzing niet lezen, of bestaan al meerdere topics ! Wat heeft die dame der dan aan ? een botte opmerking van iemand die gewoon niks anders te doen heeft dan botte commentaar te typen .... en ladyless.... er zijn al wel meer van die opmerkingen van jou! die ik hier tegen kom , die meestal echt wel grof zijn ! Is het nodig ??

Reactie op kimberley 💖💖💖💙

Nou ik vind het knap dat je deze foto’s wil delen ! Maakt mezelf wat minder ...
Ik durf zelf geen foto’s te posten van mijn buik ! Knap dat deze dames dat wel doen !

4 jaar geleden

Dit is 1 maand na de bevalling. Gelukkig gezegend met maar 1 stipje striae op de buik. Ieder lichaam is anders! Dus geen idee of dit de norm is !! ♥️Hou van je lichaam!

4 jaar geleden

Reactie op Joyceringo

Goed topic, ik moet nog bevallen dus de na foto komt later 😊. Ook even je ...
Oooh spannend, heel veel succes alvast! En stiekem ook een beetje plezier, want ondanks dat mijn bevalling de hell op aarde was, vond ik het wel heel erg mooi. Hoop dat je een voorspoedige bevalling mag hebben en succes nog met de laatste loodjes 💖

4 jaar geleden

Wat een mooi topic is dit! 😍 vind dat iedereen hier super blij en trots mag zijn op hun lichaam!!

4 jaar geleden

Reactie op Jul93

Dit is 1 maand na de bevalling. Gelukkig gezegend met maar 1 stipje striae ...
Ik hoop dat dit de norm is 😂 ziet er goed uit! Ik ben benieuwd hoe het straks na mijn bevalling gaat..

4 jaar geleden

Ik heb nog geen topic met dit onderwerp voorbij zien komen (ook niet naar gezocht, want kwam nog even niet bij me op). Maar wat een toppers zijn wij vrouwen zeg! 💪🏻

4 jaar geleden

Mooi hoor dames...!! ik ben halverwege de eerste zwangerschap en heb dus nog geen idee waar t uiteindelijk naar toe gaat met mijn lichaam. Dat geeft soms best wat stress merk ik. Dit is echt een positief topic wat dat betreft; super !

4 jaar geleden

Reactie op kyraelgersma

Oooh spannend, heel veel succes alvast! En stiekem ook een beetje plezier, ...
Zeker spannend... hoop dat alles goed gaat 🍀. Dankjewel!!❤

4 jaar geleden

Reactie op Jul93

Dit is 1 maand na de bevalling. Gelukkig gezegend met maar 1 stipje striae ...
Nou, het ziet er prachtig uit hoor! Ik zou willen dat mojn buik er zo uit zag na de bevalling. De 8 kg die ik ben aangekomen tijdens de eerste zwangerschap zijn er ook niet meer vanaf gegaan. 16 maanden later weer zwanger, maar heb last van HG, dus ben ze nu wel kwijt 🙈😑

4 jaar geleden

Reactie op Jul93

Dit is 1 maand na de bevalling. Gelukkig gezegend met maar 1 stipje striae ...
Oh woow! Wij hebben een beetje hetzelfde figuur, en ik hoop echt dat ik er maand na de bevalling zo uit mag zien! 🙌

4 jaar geleden

Nou, het ziet er prachtig uit hoor! Ik zou willen dat mojn buik er zo uit z ...
Thanks 🤭 Inmiddels ben ik nu 10 weken zwanger en is m'n zoontje 8 maanden! Nog stuk slanker geworden en de opvolgende maanden!

4 jaar geleden

Nou echt hè... 😩 Zo jammer. Hier heb je nog een foto van mij!!! Dag na de bevalling

4 jaar geleden

Dankjewel! Ik volg je nu ook op instagram.. je bent een voorbeeld voor vele❤

4 jaar geleden

Misschien nog niet gezien........