14 Reacties

4 jaar geleden

Hun favoriete film op dvd. Luisterboek. Een ijsjesrittenkaart om straks in april tijd alleen te hebben met papa of mama.

4 jaar geleden

Een pop die ook in een badje kan, en eten moet en dat soort dingen. Dan kunnen ze echt mee leven..

4 jaar geleden

Reactie op Prikplant

Hun favoriete film op dvd. Luisterboek. Een ijsjesrittenkaart om straks in ...
Voor die rittenkaart vind ik echt een leuk idee. Daardoor kunnen ze straks ook echt een op een tijd krijgen

4 jaar geleden

Reactie op Lisette1990

Een pop die ook in een badje kan, en eten moet en dat soort dingen. Dan kun ...
We hebben ze in december al een pop gegeven met het idee dat ze zelf ook kunnen moederen omdat ze dat heel leuk vinden ;)

4 jaar geleden

Ik haal voor onze dochter (7 jaar) meerdere, wat kleinere cadeautjes. Mijn ouders hebben ons bij haar geboorte een mand cadeau gedaan met allerlei kraamcadeautjes er in; voor elke dag 1 cadeautje tijdens de kraamweek. Dat vond ik toen zo leuk. Dit wil ik voor mijn dochter nu ook maken. Als we dan dit keer weer zo'n mand krijgen heeft zij ook elke dag een cadeautje. Ik heb er een spelletje in gedaan, een mooie pyjama, wat lekkers. Steeds als ik wat leuks zie neem ik dat mee. De ijsjes 'strippenkaart' vind ik ook een heel leuk idee. Die ga ik er ook nog in doen denk ik. 😊

4 jaar geleden

Wij zijn nu een weekend weg met onze dochter van 7 jaar, zodat ze alle aandacht krijgt, voordat haar kleine broertje word geboren, ik merk dat ze dat heel fijn vind.

4 jaar geleden

Ik neig ook naar de mand met kleine cadeautjes, vindt de rittenkaart voor ijsjes ook echt iets voor mijn dochter. Daarbij zal oma haar ook goed verwennen, dat doet ze nu al. Dus dan zeker.

4 jaar geleden

Reactie op Jvc

Wij zijn nu een weekend weg met onze dochter van 7 jaar, zodat ze alle aand ...
Leuk idee, wij hebben inderdaad van de staking afgelopen week gebruik gemaakt om een paar dagen weg te gaan voor nog extra quality time voor de baby komt. Maar merk dat ik ook rond de kraamperiode wat extra’s wil doen omdat dit een periode is waarbij er veel aandacht naar de kleine zal gaan, zowel van ons als de kraamvisite.

4 jaar geleden

Reactie op Nijntje 2020

Ik neig ook naar de mand met kleine cadeautjes, vindt de rittenkaart voor i ...
Ja vind dat ook echt een leuk idee i.c.m. De rittenkaart. En het gaat ook niet om dure of grote cadeaus. Maar er vooral om dat de grotere kinderen niet worden vergeten

4 jaar geleden

Reactie op Suus_momof4

Voor die rittenkaart vind ik echt een leuk idee. Daardoor kunnen ze straks ...
Je kunt een een rondje fietsen/wandelen, de kinderboerderij, samen .. voeren, boek lezen op jouw kamer, samen met papa zwemmen. Net waar je kind enorm van geniet. Ik heb mijn nichtje van 6 en neefje van 5 een rittenkaart gedaan toen hun zusje geboren werd: een keer naar de kinderboerderij, naar de dikke boom, zwemmen in de plas, ijsje eten, patatje eten, koekjes bakken, hertjes kijken, piano komen spelen, naar een speeltuin. Dan konden ze met mij en hun moeder samen iets afspreken en ze mochten zelf weten of ze dat alleen of samen wilden doen. Mijn schoonzus was er erg blij mee, de kinderen ook. Die waren een middag onder de pannen, zonder nee de baby moet een schone luier, slapen, eten.. mijn schoonzus kon een uurtje poetsen en twee uurtjes slapen. Vaak kookte ik nog even als ik ze terug bracht, soms aten we mee, dan ruimden mijn manen ik op (afwas, tafel, was, vloer en wc beneden). Dan kon ze er weer een paar dagen tegen. En nu kregen ze een rittenkaart voor Sinterklaas, met papa zus, met mama zo, met zijn allen dit. Gewoon dingen waar ze dol op zijn maar waar het niet zo van komt als je het niet plant.

4 jaar geleden

Reactie op Suus_momof4

Leuk idee, wij hebben inderdaad van de staking afgelopen week gebruik gemaa ...
Ohhh heerlijk! Ik weet dat bij ons in de omgeving vaak een cadeau voor de baby word gegeven, maar ook voor de broertjes en zusjes. Dat doe ik zelf ook als ik op kraamvisite ga😊

4 jaar geleden

Reactie op Jvc

Ohhh heerlijk! Ik weet dat bij ons in de omgeving vaak een cadeau voor de b ...
Ja wij doen het zelf ook. En denk een deel van onze kraamvisite ook gelukkig :)

4 jaar geleden

Ik koop voor onze dochter van 10 een armbandje, weet nog niet hoe dat er uit gaat zien maar wil er wel wat speciaals van maken. En voor onze zoon van 7 heb ik nog geen idee.

4 jaar geleden

Reactie op jokevz

Ik koop voor onze dochter van 10 een armbandje, weet nog niet hoe dat er ui ...
Ook een mooi cadeau