10 Reacties

3 jaar geleden

Mijn enigste tip is neem het per dag we zijn vandaag de dag wel en gezond doorgekomen toch? Dat is belangrijk en probeer te denken aan de tijd dat dit straks over is en je weer leuke dingen kunt doen positief zijn in zon tijd is lastig en je er af en toe rot over voelen is meer dan normaal!

3 jaar geleden

Reactie op eef123-24

Mijn enigste tip is neem het per dag we zijn vandaag de dag wel en gezond d ...
Ja idd, zo is het ook zeker wel! En zo kan ik ook wel denken een groot gedeelte van de dag, maar soms schieten deze angst momenten er echt in, en is vanavond toch wel heftig. 😵

3 jaar geleden

Dat is menselijk wij hebben nou eenmal gevoelens en het is slechter om die pp te proppen en soms kan het ook verlichying geven als je het er even goed uitgooit vooral met deze zwangerschapshormonen haha!🙈

3 jaar geleden

Accepteren dat de gevoelens van angst er zijn. Die gevoelens zijn denk ik heel normaal en heel veel mensen zullen ze hebben. Verder vooral focussen op de dingen waar je controle op hebt. Dus je echt houden aan de richtlijnen van het RIVM en je ouders op het hart drukken dat ook te doen. We zullen het helaas moeten uitzitten met z'n allen. Maar het komt echt goed!

3 jaar geleden

Zo lief! Dit lucht echt even op, dank jullie wel! 🥰 Hoop dat ik zo weer kan slapen...

3 jaar geleden

En bedenk je dat de meeste mensen niet op de IC zullen belanden, ook al hebben ze diabetes en overgewicht. Ja, het risico is groter maar nog steeds is de kans groter dat je met overgewicht en diabetes NIET op de IC terecht komt. Ik wil het niet bagatelliseren maar die gedachte kan je misschien wat rust geven.

3 jaar geleden

Mijn schoonvader heeft diabetes en copd, dus dubbel risico en hij is nu herstellende van het virus. De dokter heeft hem gewoon thuis laten uitzieken en dat ging “prima” in zover het prima kan gaan natuurlijk. Jammer genoeg heeft hij, mij en mijn dochter ook aangestoken, ik heb astma en mijn dochter van 1,5jaar is een zware nierpatiënt. Ik zit nu aan de atrovent (puffers) die ik mag gebruiken tijdens zwangerschap. Mijn dochter lag er gister bij als een doodvogeltje maar knapt nu aardig op. Kortom, ondanks je gezondheidstoestand, verschild het natuurlijk per persoon hoe hij/zij reageert op het virus. Er zijn ook andere verhalen dan alleen de horror die je hoort, houd je daar aan vast!

3 jaar geleden

Reactie op kelve

Mijn schoonvader heeft diabetes en copd, dus dubbel risico en hij is nu her ...
OMG! Wat heftig! Gelukkig is je schoonvader er "goed" vanaf gekomen... Ja het verschilt idd per persoon, je hebt gelijk. Maar dat jij en je dochtertje t nu ook hebben... 😱 Zo erg! Daar zit je al helemaal niet op te wachten in je zwangerschap! Heel veel sterkte en beterschap toegewenst! 😘💐 Dat jullie maar snel mogen opknappen!

3 jaar geleden

Reactie op MissFlamingo

OMG! Wat heftig! Gelukkig is je schoonvader er "goed" vanaf gekomen... Ja h ...
Ja ben idd heel erg blij dat hij nu goed hersteld, hij begon klachten te krijgen en door zijn klachten en gezondheid hebben ze hem dus laten testen, positief. Ik was de hele week zowat bij hem geweest om hen te ondersteunen met m’n jonge schoonzusje. En op het moment dat ik hoorde dat hij positief was, wist ik meteen wij zijn straks ook de lul 😅 en zaterdagnacht begonnen bij mij de klachten, zo ontzettend benauwd dat ik recht op moest slapen, volgende dag zat ik in de “Corona post” in Tiel. En die konden zonder te testen zeggen dat ik het ook had. Eergister begon mijn dochter met klachten en wilde niks anders dan op bed liggen. Ze werd überhaupt pas wakker om kwart voor 11 s’ochtends, nou toen gingen alle alarmbellen rinkelen bij me. Hou haar nu goed in de gaten, en we zien wel hoe het zich verder ontwikkeld. Ben ergens wel blij dat het nu gebeurt en niet over een paar weken als ik tegen de laatste weken aanloop, ben als de dood om m’n kind ergens anders te moeten laten ivm infectie gevaar. Ik hoop dat jij je over je angst heen kan zetten vrouw, want in angst leven is net zo verschrikkelijk. 😘