10 Reacties

één jaar geleden

Gefeliciteerd met je zoontje :) Mondkapje is goed en je handen steeds wassen. Geef je borstvoeding, dan krijgt je kindje meteen antistoffen binnen. Je kunt altijd de ggd bellen voor info.

één jaar geleden

Oooh wat balen! Wij en onze dochter hadden het een paar weken geleden ook (ze is nu 5 maanden). We hebben wel gewoon zelf voor haar gezorgd, ook zonder masker e.d. Ze was wel echt ziek. Koorts, hele volle neus. We hebben veel zoutoplossing gespoten voor de voeding, ui bij het bed, bedje wat omhoog. Bij zo’n kleine baby zou ik als ik jou was goed in de gaten houden of ze koorts heeft/krijgt. Maar goed, weet niet of je daar iets aan hebt, want jullie baby is op dit moment nog niet ziek, lees ik?

één jaar geleden

Wat vervelend voor jullie. Ik zou even de verloskundige of huisarts bellen om te overleggen. Die hebben inmiddels vast ervaring. Beterschap en hopelijk blijft hé bij lichte klachten.

één jaar geleden

Wat vervelend voor jullie. Ik zou even de verloskundige of huisarts bellen ...
Heel erg bedankt! Volgens de vk adviseren zij niet eens een mondkapje omdat baby’s er over het algemeen weinig last van hebben. Maar voor mijn eigen gevoel blijf ik hem toch dragen!

één jaar geleden

Reactie op Irisg

Oooh wat balen! Wij en onze dochter hadden het een paar weken geleden ook ( ...
Pfff wat rot zeg! Hopelijk zijn jullie er nu allemaal weer bovenop? We overwegen inderdaad om regelmatig te temperaturen, alleen vind ik het zo naar om rectaal te doen bij die kleine, ben bang om haar pijn te doen :( maar dat is volgensmij wel het meest betrouwbaar

één jaar geleden

Reactie op Dina-Marie

Gefeliciteerd met je zoontje :) Mondkapje is goed en je handen steeds wasse ...
Heel erg bedankt voor je reactie 🤍

één jaar geleden

Ik heb ook een baby van 10 dagen oud en vandaag positief getest op Corona. Ben heel bang voor haar

één jaar geleden

Reactie op Dora1992

Ik heb ook een baby van 10 dagen oud en vandaag positief getest op Corona. ...
Ik ook :( die kleine klinkt zelfs schor, maak me echt zorgen

één jaar geleden

De onze heeft het bij 5 weken ook gehad. Echt zielig om zo’n kleintje zo ziek te zien. Koorts, schorre geluiden, potdichte neus en een lelijke hoest. Het enige dat we konden doen was veelvuldig zijn neusje spoelen met fysiologisch water, een ui aan zijn bedje en we hebben een aantal nachten met hem rechtop in onze armen geslapen omdat hij echt niet kon platliggen. Zelfs het hoofdeinde van zijn bedje ophogen was niet voldoende. Blij dat die periode achter de rug is. Sterkte!

VRIEND

één jaar geleden

Wij teste positief dat onze zoon 3 dagen oud was. Geen maatregelen genomen en hij heeft niets gekregen 👍🏻 onze 3 jaar oude dochter had 1 dagje oorpijn.