3 Reacties

2 jaar geleden

In de eerste golf werd er niet getest maar ze wisten zo goed als zeker dat ik corona had. Was toe 26/27 weken zwanger. De echo's waren daarna nog steeds goed had met 30 weken medische echo wegens placenta previa lag over de baarmoedermond met 20 weken deze zag er met 30 weken ook gezond uit. En daarna nog paar echo's gehad wegens stuitligging. Ons meisje is nu 16 maand. En alles is goed met haar. Mischien stelt het je iets gerust. Ik verwacht dat ze het wel hadden moeten zien met een echo als er wat mis was. En dat het ook wel eerder gebeurd was dan na 3 maand.

2 jaar geleden

Hoi, ja ben er ook wel gespannen door. Ook niet gevaccineerd en verder waren wij heel voorzichtig wat betreft de maatregelen maar toch Corona opgelopen. Ik ben nu bijna 22 weken zwanger en vind het erg spannend. Er is zoveel onduidelijkheid nog over vaccinatie en zwangerschap, maar ook over Corona en zwangerschap. Hopelijk krijgen we gezonde baby’s en houden we er niks aan over🙏🏼👶🏼

2 jaar geleden

Hoi! Ik heb net toevallig ook in een ander topic gereageerd, maar ik zal hier ook nog reageren. Ik heb met 30 weken corona gehad zonder klachten en ik had zwangerschapsdiabetes. Na de bevalling is mijn placenta opgestuurd voor onderzoek en er is geen schade ontdekt, voor de termijn zag alles er goed uit qua ‘veroudering’. Er waren toen geen vaccinaties, ik kreeg alleen een extra echo vanwege de zwangerschapsdiabetes en niet eens vanwege corona. Het protocol wat dat betreft was nog niet zo rechtlijnig en ik was de eerste in de praktijk met corona, dus zij wisten ook nog niet zo goed hoe of wat. Ik heb zelf inderdaad ook goed gelet op de bewegingen van de baby en ben daardoor ook twee keer naar het ziekenhuis gegaan ivm ‘minder leven’ voelen, er bleek niets aan de hand gelukkig, maar je bent wel alert (alleen maar goed! Liever een keer teveel dan te weinig)