14 Reacties

2 jaar geleden

Ik heb Corona gekregen toen ik 37 weken zwanger was. Was ook flink verkouden, steken in me lijf etc. Voelde me na een week weer opgeknapt en de baby is gezond geboren😊

2 jaar geleden

Reactie op mamavanleon

Ik heb Corona gekregen toen ik 37 weken zwanger was. Was ook flink verkoude ...
Fijn om te horen dat je snel bent opgeknapt en de baby gezond is geboren! 😊 was je ook je geur en smaak kwijt toevallig?

2 jaar geleden

3maand toen en besmet. Ik kan je ni gerustellen want ik was opgenomen op spoed met 40graden koorts, geen adem, hoest,branden longen bij ademen, spierpijn, geen smaak en hoge bloeddruk😓 sorry. Maar ik heb wel chronisch bronchitis waardoor dat dubbel erg is bij mij toen. Ik hoop dat de vacinaties toch wat beschermd voor u baby. Ik werk in de zorg en toen in begin van de corona en mocht niet vaccineren

2 jaar geleden

Reactie op PS89

Fijn om te horen dat je snel bent opgeknapt en de baby gezond is geboren! � ...
Ik was mijn geur kwijt! Zeker voor een week. Had ook veel last van hoofdpijn, en heel wisselt. Sochtends weer andere klachten dan savonds. De piek lag op dag 5 en daarna leek het steeds beter te gaan. Hoop voor jou ook!!

2 jaar geleden

Reactie op Vivi87

3maand toen en besmet. Ik kan je ni gerustellen want ik was opgenomen op sp ...
Jeetje zo erg heb ik het gelukkig niet. Is je baby wel goed en gezond geboren uiteindelijk? Lijkt me erg schrikken als je je zo voelt en zwanger bent.

2 jaar geleden

Reactie op mamavanleon

Ik was mijn geur kwijt! Zeker voor een week. Had ook veel last van hoofdpij ...
Raar is dat he als je totaal niks meer ruikt, ik proef ook niks meer. Het virus is een onvoorspelbaar iets. Ik hoop dat het bij mij ook snel beter mag gaan! Bedankt voor je berichtje.

2 jaar geleden

Reactie op PS89

Jeetje zo erg heb ik het gelukkig niet. Is je baby wel goed en gezond gebor ...
Zoontje op 37w geboren en gezond en wel 🤗 Wel heel pittig miss door de corona😂

2 jaar geleden

Heb het gehad met 34 weken zwangerschap en 1 vaccinatie (zou 2 dagen later mijn 2e krijgen...). Het was bij mij alleen flinke, zware verkoudheid. Inderdaad hoesten, erg neusverkouden, hoofdpijn, spierpijn en in niks proeven/ruiken.. Nu heb ik daar laatste altijd bij een verkoudheid maar dit duurde wat langer (nog steeds niet volledig terug helaas), heel raar.. Maar nagenoeg geen koorts en geen benauwdheid gehad gelukkig. Als jij 2 keer gevaccineerd bent ga ik er vanuit dat je er niet zieker van zult worden dan ik! Maar goed, zeker weten doe je helaas niet... De nieuwsberichten zijn inderdaad verontrustend, voor mij ook nog steeds want mijn kindje is nog niet geboren (gelukkig wel heel actief nog in mijn buik) maar dat zou ik mij niet te veel op focussen.. Je kunt er niks mee en creëert alleen maar stress. Veel beterschap!

2 jaar geleden

Reactie op Ukkie21

Heb het gehad met 34 weken zwangerschap en 1 vaccinatie (zou 2 dagen later ...
Corona blijft een raar iets. Goed om te horen dat je er nog zo mee weg bent gekomen en gelukkig niet doodziek er van bent geweest. Ik denk dat ik nu het ergste heb gehad 🤞 dat niks ruiken en proeven is zooo raar, ik hoop dat het snel weer terug komt. Ik vond de berichten verontrustend wat het kan doen met je placenta maar je hebt gelijk je kunt er niks tegen doen en creëert idd alleen maar stress. Alvast veel succes met de laatste loodjes!

2 jaar geleden

Ik 2 weken geleden met 33 weken Corona gehad. Ik had voornamelijk last van het hoesten s nachts. Heb toen via de gynaecoloog codeine voorgeschreven gekregen. Dit gaf vooral s nacht extra rust met slapen. Verder aan toegegeven en veel geslapen en Netflix.

2 jaar geleden

Ikzelf ben 14 weken zwanger en heb nu ook net corona opgelopen. Ik heb voorlopig hoofdpijn, niezen en spierpijn maar nog geen koorts. Ik ben wel heel erg bang voor mn kindje aangezien ik zelf nog noet kan merken of alles goed gaat. Het is trlkens de echo's afwachten. Ben ook bang dat het erger word.

2 jaar geleden

Hoi! Ik ben vorig jaar oktober corona gehad, ik was toen 32 weken zwanger. Ik heb anderhalve week koorts gehad (goed onderdrukt met paracetamol) en verder spierpijn/hoofdpijn. Reuk en smaak waren helemaal weg, dit is nooit helemaal hersteld! Maar baby en ik zijn helemaal gezond. Mijn zoontje is nu bijna 1

2 jaar geleden

Ik heb het zo'n 3 maanden geleden gehad. Nu 34 weken zwanger en met mij en de kleine gaat het super. Afgelopen dinsdag nog een echo gehad en geen bijzonderheden. Las inderdaad ook over dingen met de placenta enzo maar uiteindelijk heb ik ervoor gekozen het niet meer op te zoeken/te lezen omdat je zorgen maken ook niet goed is voor de kleine😉😘

2 jaar geleden

Ik heb corona gehad toen ik net 5 weken zwanger was. Ik had koorts, was kortademig, reuk en smaak na een paar dagen weg, hoesten en niezen. Inmiddels een gezonde dochter van 10 weken oud. Beide hebben we er niks aan over gehouden gelukkig. Ik was niet toen nog niet gevaccineerd.