4 Reacties

4 jaar geleden

Het schijnt dat baby’s en kinderen het bijna niet krijgen. Wat je zelf kan doen is echte goede hygiëne voor jezelf en je kindje en het vermijden van drukke ruimtes.

4 jaar geleden

Reactie op sannelinsey93

Het schijnt dat baby’s en kinderen het bijna niet krijgen. Wat je zelf kan ...
Naar de winkel kan opzicht wel? Want zelfs daar ben ik nu wat angstig over

4 jaar geleden

Ja, denk wel dat je gewoon naar de winkel kan. Gewoon goed je handen wassen. Ik heb een dochter van 4 maandjes en maak me er nog niet zo zorgen om. ( Hier zijn ook nog geen gevallen bekend). Er zijn volgens cijfers ook nog geen kinderen overleden van onder de 9. Mijn neefje was ziek nadat die uit Italië kwam 2 weekjes geleden, hij is niet getest, maar het gaat alweer prima met hem en hij mocht even niet naar school. Je kan altijd even chatten of bellen met iemand om bepaalde zorgen weg te nemen. Ik ga juist naar buiten, is goed voor de weerstand.

4 jaar geleden

Ik maak mij meer zorgen om het feit dat mss straks het ziekenhuis bv een patientenstop heeft. Aangezien wij medisch zijn is dit niet een hele fijne gedachten. Wij komen uit het noorden en daar is het nu net begonnen. RIVM kon ook geen duidelijk advies geven. Morgen wil ik de procedure bespreken van het ziekenhuis.