6 Reacties

3 jaar geleden

Ik vrijdag, de ingreep is helaas niet gelukt... Hoe is het bij jou afgelopen?

3 jaar geleden

Ik ben 4 september bevallen van mijn dochtertje en precies 8 dagen later hoge koorts gekregen thuis. Gelijk naar ziekenhuis en twee dagen later kwamen ze erachter dat mijn baarmoedermond nog open stond en er was nog veel placenta weefsel achter gebleven. Gelijk een curettage operatie. Ik bleef ongeveer nog 2 weken bloeden dacht ik. Maar was niet veel.

3 jaar geleden

Reactie op RAvV91

Ik vrijdag, de ingreep is helaas niet gelukt... Hoe is het bij jou afgelope ...
Jammer dat het niet gelukt is! Waaraan merk je het? Hier heb ik 2 weken nog fel gebloed en toen was het ineens gedaan. Vorige maandag heb ik een nacontrole gehad en daaruit bleek dat alles weg is.

3 jaar geleden

Reactie op MarliesW

Jammer dat het niet gelukt is! Waaraan merk je het? Hier heb ik 2 weken nog ...
De arts stond meteen naast m'n bed om het te vertellen, het is mogelijk met de wand vergroeid dus zit te vast... Over 4wk opnieuw een echo en afhankelijk van wat ze daarop zien een kijkoperatie. Heb nog bloedverlies en krampen maar het zou kunnen dat dat binnen de komende weken alsnog afneemt. Wat fijn zeg dat het weg is! Was de nacontrole ook een echo?

3 jaar geleden

Reactie op RAvV91

De arts stond meteen naast m'n bed om het te vertellen, het is mogelijk met ...
Ai... Geen leuk nieuws om te horen. Ik hoop voor jou dat het (in de mate van het mogelijke) makkelijk en pijnloos te verhelpen is. Hier bestond de nacontrole inderdaad uit een inwendige echo.

3 jaar geleden

Ik had het 4 weken na de bevalling. Bloedde direct na de ingreep en kreeg een injectie in mn been (geen oxytocine, maar de zwaardere, ben de naam even kwijt). Niet veel gebloed daarna, maar hield wel 2 weken aan. Nu sinds een klein weekje eindelijk vanaf. Geen nacontrole dus maar hopen dat het nu echt klaar is, maar lijkt me wel als ik niet meer bloed.