16 Reacties
4 jaar geleden
Mmmm ... Ik eet regelmatig kapsalon & kabab waarom zou dit kwaad kennen nieuw verhaal er bij.....
4 jaar geleden
Reactie op Grombauts
Nee het gaat me eerder over de groentjes (want als je het niet zelf wast we ...
Dan kun je beter nergens meer gaan eten zolang je zwanger bent. In een restaurant of bij vrienden weet je ook niet of het goed gewassen wordt.
Als je die kebab of kapsalon eet waar je normaal gesproken niet ziek bent geworden dan zou ik het wel gewoon vertrouwen.
4 jaar geleden
De kans dat er iets gebeurt is sowieso klein, als je geen enkel risico wil lopen zou ik het niet eten. Dan zou ik buiten eten in zijn geheel vermijden. Zelf heb ik het wel gedaan. Ze wassen het en gebruiken handschoenen dus ik vind het prima.
4 jaar geleden
Ik heb het niet gedaan. Ter uitbereiding geen rauwe groentes gegeten gedurende de gehele zwangerschap, ik was daarbij wel blij dat ik herfst-winter-lente zwanger was dus er stond sowieso voornamelijk warme groentes op tafel (m'n man was nogal extreme voedselpolitie, ik vond het wel schattig 😂)
4 jaar geleden
Ik heb gewoon rauwkost gegeten hoor. Gewoon aangegeven dat ik zwanger ben en of ze het even een keer extra onder de kraan kunnen houden. En ook kebab gegeten bij zaken die ik goed vertrouw. Tegenwoordig kan niks meer… gewoon lekker van genieten!
4 jaar geleden
Reactie op Suus196
Hoe weet je dat je beschermd bent tegen toxoplasmose?
Bij bloedname kan de dokter laten onderzoeken of je antistoffen hebt 😉
Ik heb altijd buitenkatten gehad dus ging ervan uit dat ik immuun ging zijn. Viel me dat tegen zeg 🤐😬
4 jaar geleden
https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/zwangerschap/188119-zwanger-en-shoarma.html
Al een wat ouder artikel maar verwacht niet dat er veel veranderd de laatste jaren. Ik maak wel kebab zelf thuis, dan weet ik dat het goed verhit is e.d. bestellen durf ik pas weer na de bevalling al mis ik het wel😅














