9 Reacties

4 jaar geleden

Ik heb ook last van eczeem op mm handen, hoewel alleen op een aantal vingers. Werk ook in de horeca. Ik heb nu in Engeland Aveeno handcrème gekocht, deze smeer ik de hele dag door en het helpt goed! Zeker na afwassen, of vaak handen wassen, meteen helemaal insmeren zodat m'n handen niet uitdrogen. Ik draag ook vaak bij afwas/schoonmaken handschoenen zodat m'n handen niet constant nat worden. Hopelijk heb je er iets aan!

4 jaar geleden

Reactie op Tesjudith

Ik heb ook last van eczeem op mm handen, hoewel alleen op een aantal vinger ...
Hoi, dankjewel voor je reactie! Ik werk inderdaad ook al veel met handschoentjes. Zelfs thuis met de dagelijkse dingen 😅. Ik zal de handcrème is opzoeken om te proberen. Dankjewel

4 jaar geleden

Wij hebben ook in Engeland crème voor mijn zoontjes eczeem gekocht. Aveeno Dermexa heet die van ons. Fantastisch spul, we hebben er zeker 10 tubes van ingeslagen 🤣 Succes met je eczeem!

4 jaar geleden

Zo herkenbaar.. Al jaren last van Psoriasis, eindelijk een gel ( Enstilar) die als een trein hielp en toen werd ik zwanger. Maar ik mocht terug naar klasse 2 omdat ik een paar plekken heb en niet helemaal onder zit (in combinatie met lichttherapie dat wel). Nou moet ik zeggen dat de apotheek in dit geval moeilijker deed met uitgeven omdat ook klasse 2 met zwangerschap niet mag.

4 jaar geleden

Ja helaas hebben ze Aveeno niet in NL. Tenminste, ik heb het nog nooit gezien. Er bestaat ook speciale Aveeno eczeem creme maar de gewone handcrème werkt beter bij mij. Aveeno is op basis van havermout

4 jaar geleden

Gladskin! Werkt geweldig voor mij :) En daarnaast eens kijken naar de zeepjes e.d. die je in huis gebruikt. Parfum- en zeepvrije zeepjes zijn echt veel beter voor een gevoelige huid.

4 jaar geleden

Ik heb de handcreme van Lush, helping hands geloof ik, deze werkt bij echt super! Nog nooit heeft er iets goed geholpen, totdat ik deze handcreme ontdekte!

4 jaar geleden

Mijn stief vader heeft eczeem en die koopt zeezout en maakt dan een bad met zeezout en gaat er dik half uur in zitten🤷‍♀️ voor hem helpt het wel een beetje

4 jaar geleden

Heb je al eens geprobeerd om geen tomaten meer te eten? Ik heb ook erge eczema aan mijn handen en heb onlangs ontdekt dat het door tomaten komt..