8 Reacties

één jaar geleden

Heb al terug gezocht. Heb het een en al gelezen. 😅

één jaar geleden

Hier gaat het altijd prima met een meisje van nu bijna 4 en een jongen van ruim 1,5. We hebben al een tijd een abonnement vanaf dat onze dochter 1 was. Altijd leuke dagen of middagen. Alleen het voordeel van een abonnement is dat we vaak voor even gaan en niet de hele dag☺️

één jaar geleden

Ik heb een abonnement en ga regelmatig een paar uurtjes met ons dochtertje (1,5 jaar). Het fijne aan zo'n attractie is dat er zo enorm veel gebeurd en te zien is, dat mijn meisje alleen maar aan het kijken is. Je stapt in een wagentje, die beweegt, er is muziek, dingen om je heen bewegen, heel veel om naar te kijken voor zo'n kleintje! Ze vindt het schitterend. En in die kijk-attracties mag ze allemaal in. Die attracties (in volgorde van leuk voor een peuter: carnaval festival, droomvlucht, fata morgana en symbolica) zijn leuk, maar er zijn zo veel meer leuke dingen voor peuterleeftijd! Er zijn hele leuke speeltuinen, de leukste voor deze leeftijd zit vlakbij carnaval festival. Als je voor carnaval festival staat is aan je rechterkant een groot restaurant, daarachter is een leuke speeltuin met grote piano en trein-draaimolen. Maar ook in het sprookjesbos en land van laaf: voor het grootste deel van de dag zal je peuter ongelofelijk veel zelf lopen. Als je dan en keer in een attractie gaat is ie doodmoe en blijft ie wel zitten 😅 Als je voor de attracties gaat is het wel een tip om op een rustige dag te gaan, ik vind een lange wachtrij met mijn dochtertje echt niet leuk.

één jaar geleden

Reactie op Thee met chocola

Hier gaat het altijd prima met een meisje van nu bijna 4 en een jongen van ...
Ja dat lijkt mij inderdaad ook het beste als je een abonnement hebt. Vooral omdat onze kindje nog tussendoor slapen! Zo kun je idd het verdelen. Dankjewel voor je reactie!

één jaar geleden

Ik heb een abonnement en ga regelmatig een paar uurtjes met ons dochtertje ...
Dankjewel voor je uitgebreide reactie! Echt heel fijn en het beantwoordt mijn vraag en twijfel! Bedankt!

één jaar geleden

Ik heb een vraagje voor de mensen die al met een dreumes zijn geweest. Mogen de ouders samen met de kleine in 1 wagentje? We willen een deze dagen gaan maar zou het zo jammer vinden als een van ons zijn blije hoofdje niet kan zien of dat iemand van ons de hele tijd alleen in een wagen moet..

één jaar geleden

Bij de meeste attracties kun je wel met 2 volwassenen en 1 kind in een karretje. Droomvlucht, carnaval festival, fata morgana, symbolica zoiezo...

één jaar geleden

Reactie op JJJJJJJ

Bij de meeste attracties kun je wel met 2 volwassenen en 1 kind in een karr ...
Oke thanks! Dan gaan we die als eerste doen ☺️