8 Reacties

één jaar geleden

Hi, ik heb ook beide maar hoefde niet af te vallen. Schildklier medicatie heeft de waarde heel snel hersteld naar wat ze graag willen zie . Hoe is het nu met jou?

één jaar geleden

Hier ook zowel pcos en een trage schildklier. Ik weet niet hoeveel overgewicht je hebt. Maar ik hoefde niet perse af te vallen. Medicatie was even zoeken maar nu al 3 jaar stabiel. Inmiddels in verwachting van ons 2e kindje. De eerste heeft wel 3 jaar geduurd en de 2e heeft ook bijna 2 jaar geduurd. Het kan dus zeker. Maar soms is geduld wel noodzakelijk …

één jaar geleden

Reactie op Joy Joy

Hier ook zowel pcos en een trage schildklier. Ik weet niet hoeveel overgewi ...
En vergeten te vermelden. Ik ben sinds 7 februari dit jaar 12kg afgevallen dus ook dat kan zeker.

één jaar geleden

Kan alleen voor de trage schildklier spreken, PCOS heb ik niet. Mits goed ingesteld kan het zéker dat je beter afvalt maar je moet nog steeds wel gewoon het werk doen, het is niet dat je ineens als een speer gaat afvallen (normaal gesproken). Goed ingesteld geraken op je medicatie kan heel snel gaan, hier duurde dat 6 weken en ik zat gelijk op een goede waarde.

één jaar geleden

Ik heb enkel pcos , ik had overgewicht nu nog steeds maar wel al minder door de zwangerschap maak ik meer vrouwelijke hormonen aan , eet & beweeg meer. Het gaat vanzelf bij mij.. voor de zwangerschap vanalles gedaan om af te vallen maar niks hielp.

één jaar geleden

Ik heb PCOS en een traagwerkende schildklier. Na een jaar zelf proberen en 6 IUI pogingen erachter gekomen dat de schildklier waardes niet goed waren. Dit is 3 maanden geleden en vrijdag een positieve zwangerschapstest gehad. Laat je waardes goed nachecken. We zijn nu zelfs zwanger geworden zonder IUI want we waren op vakantie. Na 6 weken medicatie voor schildklier was het al goed ingesteld.

16 dagen geleden

Hoe gaat het nu ?