7 Reacties

2 jaar geleden

Ik volg

2 jaar geleden

Ik heb dit mogen ervaren. Omdat je lijf reageert en het soms na meerdere keren pas echt ontspant vond ik het persoonlijk niet zo. Dat stond ook in de brochure bij het floaten. Het is effect merk je niet meteen de eerste keer dat je gaat floaten, de ontspanning die het kan geven. Wil niet zeggen dat dat bij iedereen is maar verwacht niet meteen een vol uur aan ontspanning. Ik was juist onrustig :)

2 jaar geleden

Ik heb dit mogen ervaren. Omdat je lijf reageert en het soms na meerdere ke ...
Mag ik vragen hoe jou lichaam precies reageerde? Ik ga het morgen proberen ivm harde buiken (23+2)

2 jaar geleden

Ik heb gefloat toen ik zwanger was. Met 30 min was ik er wel echt klaar mee, warm, onrustig gevoel en een lage bloeddruk. Vond het persoonlijk dus geen fijne ervaring tijdens zwangerschap. Kon meer genieten van een ontspanningsmassage.

2 jaar geleden

Reactie op Flower221

Mag ik vragen hoe jou lichaam precies reageerde? Ik ga het morgen proberen ...
Ik werd heel onrustig, na 20-30 minuten ging ik echt aftellen. Heb mezelf wat minder onrustig gekregen door met voeten en handen mezelf wat heen en weer te wiegen in het water (tip!). Ik heb net als A.M meer gehad aan een ontspanningsmassage. De reactie die ik had werd wel beschreven in de folder waar ik ben wezen floaten.

2 jaar geleden

Ik ben bij 35 of 36 weken zwangerschap gaan floaten. Vond de warmte en dichte cabine niets dus heb de klep open gelaten. Ben eerst een poosje ook onrustig geweest maar uiteindelijk toch even heerlijk weg gedoezeld oid. Totaal ontspannen dus. Ook bij deze stond in de brochure meerdere fases waar je in terecht kon komen.

2 jaar geleden

Ik heb het ook gedaan, was er ook niet kapot van! Vond het met klep dicht heel benauwend, en verder was het wel lekker maar niet per se lekkerder dan in mijn eigen bad of een dutje in mijn eigen bed 馃槈.