4 Reacties

één maand geleden

Ik ben 8 weken geleden bevallen met een keizersnede en sinds 2 weken weer aan het wandelen. Ik heb nu de go van een bekkenfysio om rustig aan krachtoefeningen te gaan doen, maar mag pas over 2 maanden gaan hardlopen. Ik weet niet hoe het met crosstrainer zit. Ik zou echt afwachten hoe je je voelt straks en je ook laten checken voordat je weer gaat trainen. Veel succes en sterkte!

één maand geleden

Na 2 a 3 weken kun je een uur wandelen en na 6 weken de crosstrainer en kracht.

één maand geleden

Ik ben gestopt op de weegschaal na 30+ kilo 😭 Ik hield zoooo ontzettend veel vocht vast. Na een week was ik daarom ook al 15kilo kwijt. Het sporten en bewegen is echt per persoon verschillend na een keizersnede. Ik kon namelijk na 6 weken pas langzaam weer beter bewegen, dit had ook te maken met mijn andere medische klachten. Ik bleef daardoor heel lang last houden van keizersnede. De ene persoon kan al veel na 1 week en de andere na 6 weken . Ik zou er in ieder geval rekening mee houden en niet teveel willen in het begin na de keizersnede.

één maand geleden

Wij kunnen helaas niet voorspellen hoe jouw keizersnede en herstel gaat verloren en wanneer jouw lijf weer toe is aan wandelen, cardio enzo. Dat zie je straks allemaal wel, toch?