33 Reacties

één jaar geleden

Ik heb een armband van happy little luna. Een subtiel sieraad dat en betaalbaar! Erg blij mee. Heb er ook een haarlok bij laten zetten

één jaar geleden

Hoi, ik heb een bedeltje laten maken bij SoLilly. Heel tevreden over.

één jaar geleden

Hi! Ik heb een ring van Moedersmooiste, maar is een verkleuring ingekomen. Van laves.nl heb ik een hangertje met een haarlok erin en die is erg mooi gebleven.

één jaar geleden

Ik heb een bedel aan een slavenarmband laten maken bij SoLilly. Een melkbedel met de eerst geknipte haartjes er in. Heel blij mee en draag het dagelijks 💜

één jaar geleden

Ik zie op insta vaak laves.nl voorbij komen, zij gaat wel vanaf 1 april met verlof

één jaar geleden

Mimmie sieraden, echt heel erg blij mee!

één jaar geleden

Een ring van moedersmooiste. Is bij mij nog wel gaaf!

één jaar geleden

Reactie op Kersencake

Hi! Ik heb een ring van Moedersmooiste, maar is een verkleuring ingekomen. ...
Hey hey! Heb je hem gedragen met douchen en dergelijke? Ik heb van haar nul instructies gekregen dus vroeg me af of het te voor komen is.

één jaar geleden

Reactie op rileyK

Hey hey! Heb je hem gedragen met douchen en dergelijke? Ik heb van haar nul ...
Nee, ik ben er erg voorzichtig mee. De eerste keer dat ik hem terugkreeg kwam er al snel een gele ring in het steentje, die heeft ze toen gerepareerd. Nu zit er een lichtgele vlek in het midden. Daarvan zegt ze dat het erbij hoort, maar als het nog geler wordt moest ik weer aan de bel trekken. Alleen lijkt het nu zo te blijven, helaas.

één jaar geleden

Reactie op Kersencake

Nee, ik ben er erg voorzichtig mee. De eerste keer dat ik hem terugkreeg kw ...
Ik heb dus hele mooie hangers en bedels gezien bij moeders mooiste. Maar ik ben dus ook bang voor verkleuren, vooral als het 300-400 euro kost. Mocht dit voorkomen, is ze dan wel realistisch? Als in dat het inderdaad opnieuw gevuld kan worden oid? Ik heb wel inderdaad gelezen dan het kan verkleuren en wat geliger worden door bv de zon. Groen dan is het niet goed verwerkt en is het aan het bederven

één jaar geleden

Edelsmederij elize! Ik had hier jaren geleden al een mooie ring gezien en deze na de geboorte van mijn 4e besteld. Echt super snel geleverd (ondanks vakantie periode en ze had aangegeven dat het wat langer kon duren), goede communicatie, duidelijk hoe ik de melk kon leveren. En de ring is en blijft prachtig! Zo blij mee!

één jaar geleden

Ik wilde er ook graag een, maar in het kader van support your locals ging ik naar de lokale goudsmit. Hij vertelt: melk verdampt bij de temperatuur waarop de gangbare steentjes worden gemaakt. Volgens hem was zo’n moedermelksieraad dan ook niet mogelijk op deze manier. Hij zou volgens hem wel een klein gesloten hangertje/houdertje kunnen laten maken, waarin hij de melk dan doet. Afgesloten, niet zichtbaar, dan bederft de melk niet. Het klonk wel geloofwaardig hoe hij dit bracht 😅

één jaar geleden

Ik heb hem bij een plaatselijke juwelier laten maken. Gewoon binnen gestapt en gevraagd wat de mogelijkheden waren. Ik ben echt zeer tevreden!

één jaar geleden

Ik heb een hele mooie ring en hanger van Tante Taat. Draag ze nu bijna een jaar (ook met douchen, zwemmen, afwassen) en de "stenen" blijven super mooi en wit. Ik zou haar zeker aanraden!

één jaar geleden

Ik heb ook een ring van Tante Taat, al ruim twee jaar om en draag het ook altijd. Is nog steeds mooi wit van kleur! Ik raad haar zeker aan.

één jaar geleden

Ik zag Hanne Detail voorbij komen op Instagram, met heel positieve reviews

één jaar geleden

Ik heb een ketting van mimmie. Je kan bij haar ook zelf iets ontwerpen en je mag zelf je sieraad vullen met moedermelk. Ze gebruikt een andere techniek dan moeders mooiste. Met de sieraden van haar kan je dacht ik gewoon douchen.

één jaar geleden

Ik heb sinds kort ook m’n ring van Tante Taat binnen 🥰 Heel mooi. Binnen 3 maanden geleverd en fijne communicatie vanuit haar.

één jaar geleden

Bij moeders mooiste een ring laten maken. Allereerst was de ring niet zoals afgesproken (deel geelgoud en andere deel rose goud). Mijn vinger verkleurd telkens (groene vinger als ik de ring draag, net zoals bij goedkoop metaal?), Vegen op het soldeer (groene vlekken) en in het witte gedeelte zit een gele vlek. Als de bv periode van de tweede klaar is wil ik een nieuw sierraad laten maken. Maar 100% ergens anders! Geen positieve tip dus 🫣

één jaar geleden

Reactie op Ymke248

Ik heb dus hele mooie hangers en bedels gezien bij moeders mooiste. Maar ik ...
Ik heb nu bijna een jaar mijn ring van moedersmooistesieraden, en heb geen verkleuring! Ik heb de ring dagelijks om, ook met douchen enz. Moet erbij zeggen dat ik voor een witgouden ring ben gegaan uit de ode lijn, welke best aan de prijs zijn.. Maargoed, ik ben er erg blij mee nog steeds.