7 Reacties

één jaar geleden

❤️

één jaar geleden

Iemand?

één jaar geleden

Geduld, geduld en nog meer geduld! Ik heb als logopedist al regelmatig mensen gezien met long COVID en ik zie dat er vaak ineens een vooruitgang komt….dit kan alleen echt wel een jaar duren. Belangrijk is dat je luistert naar de adviezen van ergo en fysio en absoluut niet over de grenzen gaat, dan duurt het alleen maar langer.

één jaar geleden

Zelf ook last van gehad maar (gelukkig) een maand of 4/5. Bij mij deed de fysio wonderen en echt naar mijn lijf luisteren. Ik ben vorig jaar november/ december een maand ziek geweest en per half februari met een fysio gaan werken en eind maart kwam ik erachter dat ik zwanger was. In combinatie met een beginnende zwangerschap heb ik bijna heel april geslapen. Sindsdien gaat het echt heel veel beter ondanks de vorderende zwangerschap. Mijn weerbaarheid en energie is van week 11 tot week 28 echt veel beter geweest dan voor de zwangerschap. Jullie komen er doorheen 🥰❤️ echt rustig aan doen, veel slapen en dan ineens denk je; hey ik ben er weer

één jaar geleden

Hey, zelf geen ervaring maar een vriendin van mij heeft het ook sinds december vorig jaar. Naast ergotherapie,fysiotherapie etc heeft ze nu ook een dietiste die mee kijkt en dat lijkt toch net dat extra beetje te werken. Er zijn al wat voorzichtige onderzoeken gedaan dat wat je eet en zelfs in welke volgorde je dingen eet hier bij kunnen helpen. Zij zit nu op een keto-dieet maar wat iig goed helpt voor herstel is veel eiwitten,goede vetten en koolhydraten een beetje minder. Daarnaast raar genoeg: eerst je groentes eten,dan je eiwitten/vetten en daarna koolhydraten, die volgorde kan helpen om een dip in suikers te verminderen en dus de hele dag door stabiele energie te hebben. (Werkt zeg maar ook bij de afterdinnerdip). Hopelijk knapt je man langzaam maar zeker weer op, houd vol!

één jaar geleden

Aller eerst beterschap. Ik zou persoonlijk naar een orthomoleculair therapeut gaan. Alle waardes na laten kijken van oa je bloed en eventueel ontlasting. Miss dat er ergens tekorten zijn? Daarna fysio/mylogenics practitioner raadplegen voor diepere kijk op spieren. (Google maar is op Mylogenics 😉). Succes!

3 maanden geleden

Hallo, hoe is het hier en met jouw man @babywens1993? Ik heb sinds 6 weken COVID en heel erg last van vermoeidheid. Het liefst lig ik hele dagen op de bank met mijn ogen dicht. Lastig met een dreumes, maar het voelt echt als noodzaak. Ben zo ontzettend moe, soms duizelig en vaak overprikkeld. Heb jij tips? Heeft ergo en fysio geholpen uiteindelijk?