7 reacties

één maand geleden

PS. Ik eet en drink voldoende en ik heb niet zoveel last van slaaptekort want ze slaapt door.

één maand geleden

Ik heb hetzelfde! Tijdens de zwangerschap altijd super warm en zweten en nu heb ik het ineens heel koud?? Enige wat ik kan bedenken is dat hormonen ineens anders zijn geworden. En daarnaast hebben we voor de baby boven de verwarming aan en mijn lichaam went daaraan. Daarom nu extra koud als ik beneden zit of als ik 's nachts uit bed moet. Denk niet dat het heel erg of gek is. Ik doe mijn badjas losjes over me heen tijdens het voeden en drink soms thee om op te warmen.

één maand geleden

Reactie op Elodi91

Ik heb hetzelfde! Tijdens de zwangerschap altijd super warm en zweten en nu ...
Wel fijn dat het herkenbaar is! Hoe lang geleden ben jij bevallen?

één maand geleden

Reactie op MomofAandJ

Wel fijn dat het herkenbaar is! Hoe lang geleden ben jij bevallen?
Ik nog maar 3 weken geleden, dus niet helemaal te vergelijken met jou natuurlijk. Wel vervelend dat je het al maanden koud hebt! Heb helaas geen tips...

één maand geleden

Er is een notenmix dat hier heel erg bij hielp in mijn geval, het heet Panjiri! Ik had het ook ijskoud en sinds ik dat eet voel ik me gelukkig weer goed opgewarmd. Biomom verkoopt het ☺️

één maand geleden

Ik ben 5 maanden geleden bevallen en heb het ook veel sneller koud dan tijdens de zwangerschap. Ik ben wel 3 kilo lichter dan voordat ik zwanger werd.. Dus minder vetjes die me warm houden. Ik geef ook borstvoeding en heb onder mijn trui altijd zo'n voedingstopje met van die gespjes waardoor je geen blote buik hebt, dat scheelt ook!

één maand geleden

Toen ik net een paar weken zwanger was had ik het heeeel koud. Ik was niet warm te krijgen. Dikke sokken, sloffen, badjas, truien zijn sowieso een goed idee. Daarnaast kan ik een elektrisch deken of warmtekussen (ik heb zelf de Stoov) aanraden. Ik ben nu 17 weken en eindelijk weer “op temperatuur”, mede door het slikken van ijzer supplementen. Blijkbaar had ik een ijzer tekort wat ervoor kan zorgen dat je lichaam de temperatuur niet goed kan reguleren. Misschien is dat nog iets om te proberen? Succes!