9 Reacties

2 jaar geleden

Ik heb alline capsules gebruikt bij haaruitval en dat werkt super! Ga er nu (na goedkeuring van mijn arts) ook al mee beginnen in de 8e maand zwangerschap.

2 jaar geleden

Heftig! Ik had het ook heel erg. Schijnt na zo’n 6 maanden weer te stoppen en (gedeeltelijk) te herstellen. Ik wilde daar niet op wachten dus ben met Priorin begonnen, had eerder ook voor mij gewerkt. En nu ook! Zijn gewoon vitaminen en mag bij borstvoeding. Het werkt niet voor iedereen, maar misschien heb je er wat aan.

2 jaar geleden

Ik had het ook heel erg! Het hele huis lag vol, vreselijk. Ik wist niet eens dat je er iets aan kon doen 🙈 Het ging bij mij wel over na een paar maanden (vond het lang duren)! En nu heb ik bij beide 'inhammen' bij m'n voorhoofd allemaal nieuw haar gekregen, het begint eindelijk een beetje erbij te groeien (dochter is inmiddels bijna 1), maar dat zag er ook een tijdje niet uit. Komt echt goed! Maar dat hadden ze er niet bijgezegd toen ik zwanger werd haha

2 jaar geleden

Hier vanaf dat m’n kindje 7 maanden was ineens zo goed als normaal weer 😀

2 jaar geleden

Hair gummies van kruidvat. En verder helaas accepteren. Niet teveel borstelen, je haar vast dragen (niet te strak). Hier was het 5 maanden na de bevalling ineens binnen een week over!

2 jaar geleden

Reactie op missC93

Ik heb alline capsules gebruikt bij haaruitval en dat werkt super! Ga er nu ...
Hoe kan je die krijgen? Ik ben ook 5 maandjes al verder na mijn zwangerschap. Ik stofzuig bijna elke dag mijn huis allemaal door mijn haaruitval 😔.. Heb zelf wel dik haar nog steeds gelukkig maar alsnog vind ik het vreselijk..

2 jaar geleden

Hoe kan je die krijgen? Ik ben ook 5 maandjes al verder na mijn zwangerscha ...
Bij ons in België bij de apotheek of gewoon online (meestal in korting)

2 jaar geleden

Ik had het ook! Maar het komt goed! Op het moment dat ik dacht: dit kan eeeeecht niet meer en nu wordt ik echt kaal werd het minder en begon het terug te groeien! Ik geloof persoonlijk helemaal niet in de invloed van supplementen! Haaruitval is het gevolg van hormonen in dit geval

2 jaar geleden

Hier na 4,5jr nog steeds extreem veel last van helaas geen tips voor je dus