11 reacties

2 jaar geleden

Hi hi, Ik heb een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad en viel toen ook flauw. Een buitenbaarmoederlijke zwangerschap kan erg gevaarlijk zijn en dit was wel echt een signaal dat het niet goed ging. Ik moest toen met spoed geopereerd. Heb je al een echo gehad zodat je weet dat het op de goede plek zit?

2 jaar geleden

Reactie op cathyvdh

Hi hi, Ik heb een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad en viel toen oo ...
Ja heb al een echo gehad en ze zei dat alles goed was het groeide goed dus was vandaag ook echt even schrikken

2 jaar geleden

Door het bloed dat meer naar je baarmoeder gaat kan je bloeddruk zakken en kan je dus flauwvallen. Zeker eens bespreken met arts of zo. Water drinken en wat extra zout eten kan helpen als het gewoon lage bloeddruk is. Mijn bloeddruk zakte tot 8/4 tijdens mijn zwangerschap. Veel in bed gelegen met de beentjes naar omhoog. Hoop dat het snel betert!

2 jaar geleden

Oh ja, zorg ook dat je de signalen van een bloeddrukval leert herkennen. Zo kan je je op voorhand al neerleggen en voorkom je letsels.

2 jaar geleden

Reactie op britt1908

Ja heb al een echo gehad en ze zei dat alles goed was het groeide goed dus ...
Oké gelukkig. Dan kan dat het in elk geval niet zijn

2 jaar geleden

Ik had last van een lage bloeddruk en ben ook flauwgevallen. Ik herkende naar mate de zwangerschap vorderde de signalen. Ik had op werk, in de auto, in mijn handtas en thuis altijd zoute drop bij me. Dit helpt tegen een lage bloeddruk. Het kan geen kwaad voor je kleintje.

2 jaar geleden

Had je wel gewoon goed gegeten en gedronken beide keren? En was je iets fysiek actiefs aan het doen (in de zon/warmte)? Sorry voor de basisvragen, maar dat zijn wel beruchte oorzaken voor flauwvallen..😅 Ik ben zelf 3x bijna flauwgevallen (ik herken de signalen dus kan op tijd gaan liggen), door lage bloeddruk. Dus dat zou het bij jou ook kunnen zijn. Maar bij mij begon dat pas rond week 20. Vind met 8 weken wel vroeg in de zwangerschap voor lage bloeddruk, maar het kan de oorzaak zijn. Heb je een bloeddrukmeter thuis? Dan zou je bloeddruk eens kunnen meten. Mijn advies is om dit flauwvallen sowieso ook even met je verloskundige te bespreken. Sterkte!

2 jaar geleden

Hoi ik ben wel 15x flauw gevallen tijdens mn zwangerschap ik durfde niet meer alleen te douchen mn vriend was er altijd bij naar de winkel ging ik niet keer flauwgevallen in de winkel en het ziekenhuis wist niet waarom en het lag ook niet aan of ik genoeg at en dronk want dan gebeurde het ook ga vooral zitten als je het voelt aan komen! Dat is mijn tip meer kon ik er ook niet tegen doen succes

2 jaar geleden

Hoi ik ben wel 15x flauw gevallen tijdens mn zwangerschap ik durfde niet me ...
Bloedruk en alles was bij mij goed ook niks te vinden in mn bloed

2 jaar geleden

Bloedruk en alles was bij mij goed ook niks te vinden in mn bloed
Bij mij was mijn bloeddruk op controle ook altijd goed. Maar heb me zelf zo een metertje aangeschaft om te kunnen controleren op de moment zelf. Bij de dokter was ik altijd wat nervous en opgewonden en dat deed de bloeddruk stijgen. 😂

2 jaar geleden

Heyhey, ik weet nog niet of ik zwanger ben. 15-5 is mijn spiraal eruit gegaan, omdat we graag ons eerste kindje willen, 18e een paar dagen wat bloed gehad, maar weet niet of dat echt een menstruatie was of een kleine bloeding van het verwijderen, want ik was nooit ongesteld tijdens de spiraal. Werd vanochtend wakker en was ineens echt zoooo intens misselijk, wist niet waar ik het zoeken moest, ik ging naar de wc, waar ik over moest geven en bijna flauw viel. Ik hield mezelf tegen met in mn hoofd te zeggen “niet flauwvallen, je bent alleen, niet flauwvallen”. Het was na een minuut of 10 ineens over, en toen ik in de spiegel keek was ik spiewit. Lig nu even plat op bed en het gaat nu weer. Ik ben sinds 18-5 aant testen met ovulatietesten, ook om inzicht te krijgen in mn cyclus, maar heb nog geen piek. Ik heb seks gehad op 17-5, 24-5, 30-5 en gisteren 1-6. Kan ik zwanger zijn? Ik heb geen ochtend urine meer nu.. Heeft t zin om met de volgende urine te testen als ik nu niets drink? P.s. Ik ben echt normaal nooit misselijk...