6 Reacties

4 jaar geleden

Dat is geen borstvoedingsvriendelijk advies hoor! Goed dat je dat inziet. Je kunt je baby een beetje wakker houden tijdens t voeden door handjes en voetjes te kriebelen. Bied je elke keer twee borsten aan? Dus voeden, verschonen (baby weer wakker) en daarna andere borst? En hoe vaak voed je? Om de 2/2,5 uur is echt normaal. Om de 3 uur kan ook wel, maar komt bij veel borstvoedingsbabys pas na een aantal weken. Je kunt altijd bellen met een lactatiekundige of met iemand van la leche league. Succes!

VRIEND

4 jaar geleden

Je kunt het beste contact opnemen met een lactatie kundige! Dit is verschrikkelijk slecht advies van het cb. Als je gaat bijvoeden weet je zeker dat het niet goed gaat komen met de borstvoeding 😥 Succes 💕💕

4 jaar geleden

Mijn dochtertje kreeg 1 á 2 voedingen per dag flesvoeding. Maar moet ook zeggen dat ik nooit de intentie heb gehad om maanden lang borstvoeding te geven. Ben met 2 maanden gaan afbouwen. Maar ook me flesvoeding pakte ze wel goed nog de borst. Heb alles in overleg met lactatieverpleegkundige gedaan Komt ze echt veel te weinig aan? Wat zegt je eigen gevoel? Succes !

4 jaar geleden

Naar een lactatiekundige inderdaad! Dit is het slechte cb advies waar mijn lactatiekundige mij vooraf al voor waarschuwde. Laat je niet te bang maken

4 jaar geleden

Dank jullie allemaal jullie bevestigen gelukkig mijn gevoel! Ik wist niet dat je ze ook kon bellen!! Gisteren was alleen de lijn bezet. Ik ga zo nogmaals proberen Dankjulliewel !!! :)

4 jaar geleden

Ik heb 5d in het ziekenhuis gelegen na mijn bevalling en kreeg daar elke dag advies en hulp van een lactatie deskundige Zei kunnen je echt helpen met borstboeding. Slecht advies idd van cb. Bij ons in het zh mag je zelfs gratis voor advies naar de lactatiekundige zei kijkt dan eventueel ook mee en geeft tips. Zou hun in ieder geval zeker bellen. Zullen je wss ook heel anders advies geven als cb vermoed ik.