Gyno daktarin

Lieselotte-24
2 jaar geleden
Volgen
Ik ben 20 weken zwanger en voel symptomen aankomen van schimmelinfectie. Ik ben er altijd al gevoelig aan geweest en heb altijd gyno daktarin gebruikt van als ik het voel opkomen. Zijn er nog zwangere vrouwen die dit gebruiken? Alvast bedankt
Reageer
Typ hier je reactie
4 reacties
Babyx
2 jaar geleden
Ik zou voor de zekerheid even je huisarts bellen. Ik heb het zeker weleens gebruikt alleen nu wilde de huisarts dat ik iets anders gebruikte vanwege de zwangerschap! Succes!!
Verwijderd lid
2 jaar geleden
Mag ik dit medicijn gebruiken als ik zwanger ben, wil worden of borstvoeding geef? U kunt dit medicijn veilig gebruiken als u zwanger bent, binnenkort wilt worden of als u borstvoeding geeft. Het wordt al jarenlang gebruikt door vrouwen die zwanger willen worden, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, zonder problemen met de vruchtbaarheid, voor de zwangerschap of voor het kind. Bent u zwanger? Gebruik dan de vaginaalcapsules, deze kunt u inbrengen met de vinger in plaats van met de applicator.
Loveyourlife
2 jaar geleden
Gebruik dit ook ben ook gevoelig voor schimmelinfectie. Verloskundige zegt ook dat je het gewoon veilig kan gebruiken. Word al poosje gebruikt zonder nadelige effecten.