10 Reacties

18 dagen geleden

Naar een goeie sportwinkel gaan en schoenen laten aanmeten 😉 Welke schoenen goed zijn voor jou is van verschillende dingen afhankelijk. Loopze 😁

18 dagen geleden

Dit verschilt per persoon. Als je echt goede hardloopschoenen wilt hebben (wat ik wel zou aanraden om blessures te voorkomen) zou ik naar een winkel gaan die daar in is gespecialiseerd. Ze kunnen dan een analyse van jouw voeten maken en van daar uit een aantal schoenen voorstellen die je kunt proberen. Zou ze absoluut niet online kopen als je nog niet weet wel soort/merk bij jouw voeten past.

18 dagen geleden

Reactie op Chef Lissocat

Naar een goeie sportwinkel gaan en schoenen laten aanmeten 😉 Welke schoene ...
Dit! Het is zo persoonlijk. Ik zou me echt even goed laten voorlichten en schoenen laten aanmeten. Verkeerde schoenen kunnen echt voor kleine en grote blessures zorgen op langere termijn.

18 dagen geleden

Ik heb me schoenen laten aanmeten bij een gespecialiseerde winkel. Even een flinke uitgave maar het motiveert ook wel gelijk 😅 Mijn man heeft dit ook laten doen nadat hij op 'gewone' goede renschoenen constant blaren kreeg, en zweert nu ook bij zo'n persoonlijke meting.

18 dagen geleden

HOOKA Clifton 9! lopen heerlijk!

18 dagen geleden

Reactie op Chef Lissocat

Naar een goeie sportwinkel gaan en schoenen laten aanmeten 😉 Welke schoene ...
Dit!! Wil je goeie schoenen hebben moet je dit doen. Het verschilt namelijk voor iedereen

18 dagen geleden

Altijd laten aanmeten in een hardloopspeciaalzaak!! Als je nu een random tip uit dit forum opvolgt heb je binnen no time een blessure , kan je niet rennen en hup nog 5 kilo erbij .

18 dagen geleden

Idd naar een goede winkel, ben zelf er blij met de Hardloopwinkel. Daar mag je alles uitproberen en buiten een rondje proeflopen. Veel succes met hardlopen, hopelijk heb je er snel plezier in. Ben zelf ook weer begonnen, maar die eerste weken/trainingen zijn best doorbijten.

18 dagen geleden

Adviseren is een schoenenwinkel! Ik dacht na 9 maand ontzwangeren weer te gaan hardlopen. Op m’n oude schoenen…. Na een paar keer kreeg ik enorme last van mn knie, na een paar week rust en pijn toch een MRI laten maken, resultaat: gebroken… Dus laat je goed adviseren en vervang ze regelmatig

18 dagen geleden

Los van het advies rondom schoenen. Hardlopen is een high impact sport voor je banden en gewrichten. Ik weet niet hoe lang geleden je bevallen bent en of je ook borstvoeding geeft, maar te snel gaan hardlopen kan blijvende schade veroorzaken. Even een check en advies van een bekkenbodemspecialist is aan te raden. Succes en veel plezier met sporten!