6 Reacties

3 jaar geleden

Ja, echt balen dat de partners niet mee mogen. Ik geloof dat er met 32 weken ook nog een groei/termijn echo komt, en bij ons mag de partner dan gewoon mee. Gelukkig heeft die wel even kunnen mee luisteren. :)

3 jaar geleden

Mijn vriend heeft alleen de 20 weken echo mee mogen maken. De eerste/termijn echo mocht hij ook niet mee naar binnen. En bij 13 weken het hartje horen voor het eerst ook alleen moeten doen. Nu met elke controle afspraak in ziekenhuis ook niet. Is zeker dubbel, ik zie en hoor het hartje elke 4/5 weken en m'n vriend niet. Scheelt dat m'n kindje nu heel goed te voelen is vanaf de buitenkant dus dat krijgt m'n vriend gelukkig wel mee 😉 We kunnen er verder helaas niks aan doen. Ik zit er zelf niet zo erg mee eigenlijk. Heb hierna nog heel lang met ons kindje!

3 jaar geleden

Jammer hè! Mijn partner luistert steeds mee via een telefoongesprek in de auto. Hij vindt het prachtig om het geluid overal om zich heen te horen. Wie weet voor andere mannen ook fijn 😊

3 jaar geleden

Mijn man mocht niet mee met de 20 weken echo (was eerste lockdown) en heeft inderdaad ook het hartje luisteren bij 15 , 23 en 27 weken niet meegemaakt. Het is niet anders en helaas nodig! Gelukkig maakt het , als de baby er eenmaal is, geen fluit meer uit ☺️

3 jaar geleden

Ik neem het altijd op. Mijn vriend vraagt iedere keer weer of ik dat wil doen. VK vindt dat ook geen probleem. Is niet hetzelfde uiteraard, maar in deze tijd is iets beter dan niks.

3 jaar geleden

Ik open altijd een videogesprek via whatsapp tijdens de afspraak met verloskundige. Kan man er heel de tijd bij zijn en ook evt vragen stellen als hij ze heeft. Ook kan hij dan de verloskundige zien, weliswaar met mondkapje maar dan heeft ie dr ook een beeld bij. (Krijg elke keer andere verloskundige, zodat je ze voor de bevalling allemaal een keer gezien hebt)