21 Reacties

3 jaar geleden

..

3 jaar geleden

Als het gegrild is dan is hij in principe al bereid. Enkel opwarmen is dan nodig. Kan in de oven op lage temperatuur (120 graden ofzo). Of je snijd er plakjes van als je niet de hele ham direct wikt gebruiken. Leg het in een ovenschaal leggen, folie over de schaal ivm vocht en dan verwarmen op lage temperatuur.

3 jaar geleden

Reactie op Sharkie89

Als het gegrild is dan is hij in principe al bereid. Enkel opwarmen is dan ...
Het liefst snijd ik er hele dunne plakjes van. Dan kan ik dat dus gewoon in een overschotel opwarmen? Ik hoef dus niet bang te zijn dat dit niet gaar is? Bedankt voor je advies!

3 jaar geleden

De meeste beenham, ook die uit de supermarkt die er zo uitzien moet je nog wel in de oven doen. Meestal 10 min per 100 gram op 180 graden.

3 jaar geleden

Reactie op Adriana1987

Het liefst snijd ik er hele dunne plakjes van. Dan kan ik dat dus gewoon in ...
Nee deze is niet gaar, dit moet je zelf garen in de oven. En ook zou ik dit niet eerst in plakjes snijden en dan pas garen. In z'n geheel even aanbraden en dan in de oven. Anders wordt het echt gortdroog.

3 jaar geleden

Is de slager morgen open? Dan zou ik het gewoon even navragen. Meestal zijn ze graag bereid om de beste bereidingswijze uit te leggen.

3 jaar geleden

Reactie op Ber22

Is de slager morgen open? Dan zou ik het gewoon even navragen. Meestal zijn ...
Nee helaas niet!

VRIEND

3 jaar geleden

Heb je daadwerkelijk een Gegrilde (!) beenham gekocht dan zou hij gaar moeten zijn. Hij is dan Gegrild door de slager. Het is slecht te beoordelen van een foto af, maar in principe zodra je hem aansnijdt moet je kunnen voelen of je door rauw vlees snijd of door gegaard vlees 👍🏻

3 jaar geleden

Gek! Je zou denken dat als je een gegrilde beenham koopt, dat die dan al gegrild is... maar op basis van de foto's zou ik zeggen dat die nog niet gaar is! Bizar dat je er geen instructies bij gekregen hebt. Fijne is wel dat als je m open snijdt, je veel beter ziet of het al wel of nog niet gaar is. En open snijden kun je rustig nu al doen, of je het nu nog moet bakken of niet. Kleddernat = moet nog bakken

3 jaar geleden

Dit ziet eruit alsof het aangebakken moet worden en dan de oven in!

3 jaar geleden

Bij de slager stond op de website: 1 kg gegrilde beenham. Ik heb hem door midden gesneden en hij ziet er nu zo uit. Lijkt me toch wel al gebakken of ben ik gek?

3 jaar geleden

Deze is al bereid. Enkel nog opwarmen. Als het niet bereid was geweest, zag het vlees er rood/roze uit. Je had hem in het vacuümverpakking kunnen laten zitten. In warm niet kokend water neerleggen en dan 30-45 warm laten worden. Voor nu niet op een te hete stand opwarmen anders wordt het vlees droog. SUCCES😊

3 jaar geleden

Jeetje wat een gedoe 😅 ik hoop dat het goed komt met mijn beenhammetje! Maar bedankt voor jullie tips! Ik ga hem vanmiddag voorzichtig opwarmen in de oven.

3 jaar geleden

Haha, wat heerlijk. Meestal moeten die dingen in een ovenschaal (zonder verpakking) voor minimaal 45 minuten. 200 graden is genoeg. Lekker pepersausje erbij maken, eet smakelijk

3 jaar geleden

Reactie op Adriana1987

Bij de slager stond op de website: 1 kg gegrilde beenham. Ik heb hem door m ...
Deze is zonder twijfel gaar. Alleen even rustig opwarmen dus. Ik zou er verder niet teveel in gaan snijden nu, stukken weer tegen elkaar aandrukken en in zijn geheel opwarmen, daarna plakken snijden. Zelf zou ik zelfs even wat aluminium folie over de schaal doen denk ik, om uitdroging te voorkomen…

3 jaar geleden

Reactie op Adriana1987

Bij de slager stond op de website: 1 kg gegrilde beenham. Ik heb hem door m ...
Deze is absoluut al gaar! Eetse alvast 😊

3 jaar geleden

Reactie op Adriana1987

Bij de slager stond op de website: 1 kg gegrilde beenham. Ik heb hem door m ...
Deze is gaar idd! Eetse!!

3 jaar geleden

Ik heb verstand van beenham🍖! Vooral die met honing mosterdsaus 😬

3 jaar geleden

De beenham eventjes opgewarmd in de oven en in dunne plakjes gesneden. Het was heerlijk!!! 😃