9 Reacties

2 jaar geleden

Hey. Er zit volgens mij groot verschil in.. sommige willen voor 6 weken alweer vanalles.. maar moeten van de arts tot 6 week nog rustig aan doen. Ik heb bijna 6 maand geleden een keizersnede gehad en ben nog steeds niet de oude. Neem voor nu igg lekker je rust.... en lekker veel knuffelen met je kindje! Gefeliciteerd!! En heel veel succes met je herstel!

2 jaar geleden

Gefeliciteerd! Vooral veel rust nemen en af gaan op de signalen die je lichaam je geeft. En vooral je niet te veel laten leiden hoe snel anderen herstellen. Ieder lichaam en herstel is anders. Tip die ik kreeg en nog steeds blij mee ben is om na 8 weken naar de osteopaat te gaan.

2 jaar geleden

Allereerst proficiat meid. Mijn derde bevalling ging via een tweede sectie. In begin had ik erg opgekeken, maar het viel mee. 1e week was het zwaarste bij mij. Daarna kon ik steeds meer dingen doen. Nu bijna 11 weken verder en alles is van ouds. Eerste keer gedaan na 6 weken. Eerste keer gestofzuigd na 6 weken. Na 2 maanden kon ik weer zonder narigheid op mijn buik slapen. Mijn wond is nauwelijks te zien heel mooi hersteld.

2 jaar geleden

Gefeliciteerd!! Echt neem die 6 weken serieus. Ik was na 3 weken zo enthousiast mijn huis aan het poetsen en met mijn baby aan het omlopen dat ik weer helemaal terug bij af was. Ontsteking bij de wond en echt veel pijn weer. Echt doe lekker rustig aan, knuffel en verzorg je baby en laat de rest aan een ander over

2 jaar geleden

Allereerst proficiat meid. Mijn derde bevalling ging via een tweede sectie. ...
Ohh het slapen idd... Liefst zo half op me buik... nou dat kan echt niet.. Balen. Ik doe ook echt rustig aan. Laat me goed verzorgen ook al vind ik dat knap lastig maar goed moet nog heel me leven doen met me lichaam;)

2 jaar geleden

Reactie op Babyiktjrj

Gefeliciteerd! Vooral veel rust nemen en af gaan op de signalen die je lich ...
Ah oke en waarom ben je dan naar de osteopaat gegaan? Ga sowieso met de baby langs ;) Hebben we altijd zo'n baat bij.

2 jaar geleden

Allereerst proficiat meid. Mijn derde bevalling ging via een tweede sectie. ...
Ahh super!

2 jaar geleden

Reactie op ineke2309

Gefeliciteerd!! Echt neem die 6 weken serieus. Ik was na 3 weken zo enthous ...
Doe ik ;)

2 jaar geleden

Ah oke en waarom ben je dan naar de osteopaat gegaan? Ga sowieso met de bab ...
Om verklevingen rondom het litteken te voorkomen, heeft invloed op eventuele toekomstige wensen om zwanger te worden. En ik had steeds last alsof ik een blinde darm ontsteking had en dat straalde door in mijn bekken, rug en heup. Hierdoor veel last met lopen. Na de eerste behandeling voelde het al zoveel beter