197 Reacties

één jaar geleden

Hi! Heeft iemand ervaring met de NOVI BABY TRAVEL GO BUGGY? Is deze fijn en compact als tweede buggy voor vakanties en dagjes weg? Maar toch ook stevig? (En voor de bakfietsers onder ons: past hij makkelijk in de bakfiets?)

één jaar geleden

Hey, Ik twijfelde tussen de easywalker miley2 en joolz aer. allebij gereden samen met mijn man. Hij vond ze niks. Het was te kort voor hem. (1.85 m) Dus hebben we ook de easywalker jackey en jackey xl gereden. Jackey was redelijk zei hij, hij wilde het liefst jackey xl. Maar xl was te lang voor mij (1.67 m) Ik natuurlijk blij dat we toch even de buggys hebben getest maar ik twijfel dus nog steeds ! Ik lees veel dat babys/kinderen er onderuit gezakt zitten in de easywalker jackey. Ik zoek een buggy die compact en comfortabel is. Wat raden jullie mij nu aan? voor jackey gaan of opnieuw een zoektocht beginnen voor de perfecte buggy 🤦‍♀️

één jaar geleden

Wij hebben op vakantie de handigheid en makkelijkheid van een compacte buggy ervaren. Deze is prima voor een weekje vakantie, maar ik wil graag een iets betere kwaliteit hebben voor thuis. Dan kan de kinderwagen weg. Mijn eerste voorkeur gaat naar een Easywalker bijvoorbeeld de Miley2. Maar Anex Air-z heb ik ook gezien. Wij zijn niet groot (1.59 en 1.77). Wensen: Ruime zonnekap Goede vering Goed rechtop zitten Makkelijk in te klappen Grote boodschappenmand

één jaar geleden

Ik zoek ook een handige, stevige en compacte buggy, voor zowel op vakantie als ik thuis. Wij hebben de dubatti kinderwagen en daar ben ik heel tevreden over! Maar de buggy vind ik wel prijzig… vraag me dan af of er echt zo’n groot verschil is met een buggy van 150-200 euro?

één jaar geleden

Iemand ervaring met het huren van een buggy voor een week of 3? Welke site raden jullie aan of zijn er wellicht andere tips? Mijn topic met deze vraag is gesloten omdat dit topic er is. Echter gaat mijn vraag meer over ervaring met het huren dan de buggy zelf🤷🏼‍♀️

één jaar geleden

Mijn oudste dochter zal ongeveer 1 jaar en 8 maanden zijn wanneer baby 2 geboren wordt. Wij hebben thuis al een joolz day+ (maxi cosi, mand, buggy in 1). Deze kan je niet upgraden naar een duo buggy (peuter en baby). Mijn vraag: zou ik een dubbele buggy moeten kopen (waar zowel peuter als baby in kunnen) of zou ik gaan voor een meerijdplankje voor de oudste dochter en eventueel een goedkopere plooi buggy voor langere wandelingen?

één jaar geleden

Reactie op ilse59

Ik zoek ook een handige, stevige en compacte buggy, voor zowel op vakantie ...
Dit verschil merk je wel. De goedkopere buggys zijn vaak minder compact en het materiaal is lang niet zo degelijk. Wij hebben zelf de dubatti buggy.

één jaar geleden

Als het voor vakantie is mensen...koop niet een te dure! Wij zijn er onlangs 1 verloren na de vlucht, die is nooit aangekomen of door een ander meegenomen 🤷‍♀️. Ze gooien en smijten er mee. Naast de odd size bagage lopende band op Schiphol liggen allemaal kapotte buggy's. Check hem niet in bij je koffers, want dan moet je hem ergens anders droppen, neem hem altijd gewoon mee tot aan het vliegtuig is mijn tip! Wij hadden 2 oude buggy's mee, niet van die hippe die je nu overal ziet. Beide gewoon geleend en 2e hands gekregen van vrienden, want we gebruiken ze maar 1x per jaar. Kinderen zaten/sliepen er evengoed gewoon heerlijk in.

10 maanden geleden

Ben ik nu scheel of niet? Ik zie nergens antwoorden op deze vragen van de leden in "Het grote buggy topic"! Ik zie het als een soort censuur op geopend topics door leden met vragen over buggy's waar meestal merknaam worden genoemd die weer gesloten worden door de ADMIN om de vragen dan te moeten dumpen in "Het grote buggy topic" waar geen kat in antwoord. Onder het mom: zo kunnen we het forum overzichtelijk houden 😅🤣💩

10 maanden geleden

Reactie op Girlmom92

Dit verschil merk je wel. De goedkopere buggys zijn vaak minder compact en ...
Ben je hier tevreden over?

10 maanden geleden

Reactie op Mama82

Ben ik nu scheel of niet? Ik zie nergens antwoorden op deze vragen van de ...
Hi! Censuur, phoe! Dat is het zeker niet. We krijgen namelijk vaak het verzoek om een groot topic te openen als er veel losse topics worden geopend. Veel leden ervaren dit juist als fijn en daar geven we gehoor aan. Merken hebben daar geen rol in, iedereen is vrij om te kopen / aan te bevelen zolang het geen reclame maken is voor een winkel of webshop 😉. Het is inderdaad jammer dat er weinig antwoorden komen hier! Normaal gesproken werken dit soort topics namelijk heel goed. Ik neem je bericht uiteraard mee als feedback.

10 maanden geleden

Reactie op Micky | 24baby

Hi! Censuur, phoe! Dat is het zeker niet. We krijgen namelijk vaak het verz ...
Zou je mijn topic over het huren van een buggy dan wellicht weer open kunnen gooien? Ik vraag daarin namelijk eigenlijk of iemand ervaring en/of tips heeft waar zoiets het beste gehuurd kan worden. In dit geval een buggy (specifiek omschreven wat ik precies zoek, dat wel) maar geldt ook voor auto stoeltjes, campingbedjes e.d. Je verwijst me nu alleen door naar een topic waarin juist de vragen over een buggy zelf gesteld worden en ik dus niet mijn antwoord ga vinden..

10 maanden geleden

Reactie op IslandVibes

Zou je mijn topic over het huren van een buggy dan wellicht weer open kunne ...
Ik had je vraag toen gelezen op dit forum maar toen stond er nog geen antwoord bij. Ik ben ook geïnteresseerd in de ervaringen omtrent het huren van een buggy. Hopelijk wordt "Het grote buggy topic " opgegeven want loopt voor geen meter. Geen kat komt antwoorden 🤣🐈

MOD

10 maanden geleden

Reactie op IslandVibes

Zou je mijn topic over het huren van een buggy dan wellicht weer open kunne ...
Hi, Op dit moment hebben we ervoor gekozen om de vakantie vragen naar een aantal sub categorieën aan te passen. In dit topic hebben we de huur vraag toegevoegd. Wij zullen komende tijd gaan kijken hoe de topics, verdeeld in deze onderwerpen lopen en of het eventueel nodig is om dit verder uit te breiden.

10 maanden geleden

Reactie op M_1986

Wij hebben op vakantie de handigheid en makkelijkheid van een compacte bugg ...
Wij zijn ook opzoek naar de buggy gegaan. En hebben gekozen voor de Easywalker Jackey. Met als reden dat de zonnen klep iets hoger en langer dan de Miley is. Waardoor het kindje en meer zicht ruimte houd en beter beschermt is tegen de zon. De Jackey vindt ik persoonlijk iets degelijker rijden dan de Miley doordat de Jackey iets grotere wielen heeft en dus voor verschillende ondergronden fijn rijd. Onze dochter zit netjes in de buggy (11maand)

10 maanden geleden

Reactie op xmimi

Hey, Ik twijfelde tussen de easywalker miley2 en joolz aer. allebij gereden ...
Onze dochter (11maand) zit netjes in de buggy. Wij hebben de Jackey (wij zijn niet groot) Ik vindt het een fijne buggy.

10 maanden geleden

Reactie op MSB1233

Wij zijn ook opzoek naar de buggy gegaan. En hebben gekozen voor de Easywal ...
Dankje voor je reactie! Gaan we zeker bekijken in de winkel, hopelijk hebben ze beiden ergens staan

10 maanden geleden

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de Koelstra Compact Gen buggy. In de winkel geprobeerd, net als de Prenatal compact en de Maxi Cosi buggy. Die twee laatste vonden we veel goedkoper aanvoelen en minder stevig. De Koelstra was wel een stuk duurder (we wilden maximaal €200 betalen) maar op Bol.com was de Koelstra €165 (nog steeds zie ik nu!). Paar keer kleine stukje geprobeerd in de wijk, naar de opvang gelopen, etc. Laatst een dagje dierentuin gedaan, met oneffen paden, hobbelige paden. Ging prima! Je merkt wel dat het anders tijdt dan een stevige buggy (wij hebben de Joolz Day voor doordeweeks). Maar de Koelstra bevalt goed voor erbij. Straks fijn voor op vakantie en voor dagjes weg. Ook omdat hij klein opvouwbaar is (past ook in de bakfiets! Babboe City).

10 maanden geleden

Onze dochter is 1,5 en ik wil graag een buggy kopen omdat we ieder moment haar zusje verwachten die dan de kinderwagen in gebruik zal nemen. We hebben een meerijdplankje, maar overweeg toch nog een buggy. Ze weegt nu 11,5 kilo en zie dat veel buggy's tot 15 kilo gaan, is dit dan nog wel de moeite waard? Of kan ik beter even wachten en een duo buggy kopen?

10 maanden geleden

Reactie op SophieMae

Onze dochter is 1,5 en ik wil graag een buggy kopen omdat we ieder moment h ...
Ik zie bij veel buggys gewoon staan maximaal gewicht 22 kg. Welke heb je bekeken?