6 Reacties

één dag geleden

Heb t zelfde gehad. Vriendin kon (kan) geen kinderen krijgen. Ik heb haar het van alle vriendinnen als eerste verteld en dit kon ze erg waarderen. Ook benoemd dat ik het lastig vind om te delen met haar en dat ik begreep als ze het moeilijk vond om te horen❤️ ze reageerde supergoed en kon mn eerlijkheid waarderen. Daarna mooi gesprek erober gehad❤️

één dag geleden

Ach!! Heel herkenbaar en ik had hetzelfde met een goede vriendin. Ik was alleen zo vreselijk ziek dat ik haar zelf niet kon zien dus heb het geappt. We hebben het er even over gehad dat ze naast verdriet ook blij voor mij kan zijn. Had van te voren wel gelezen dat app mss fijn kan zijn zodat je vriendin kan kiezen wanneer ze wil reageren als ze bijv. Er wel eerst even verdrietig van is. Maar ligt ook aan jullie band en manier van contact denk ik.

één dag geleden

Ps. Deze vriendin heeft nu net een pleegkindje in huis mogen nemen dus nu kunnen we alsnog over kinderdingen praten. Echt heel fijn!

één dag geleden

Ok het beste was als je haar van te voren had gevraagd hoe ze het het liefste zou horen mocht het moment daar zijn. Ik zeg dit voor iedereen die nu meeleest. Ik heb het zelf meegemaakt en wist het ook niet, wat zij fijn zou vinden. Ik heb uiteindelijk bedacht dat f2f te intens zou zijn. Ik heb daarom een appje gestuurd. Gewoon kort. Hey, ik wil je laten weten dat ik 11 weken zwanger ben. Ik ga het over 1 week, als de echo goed is, bekend maken. Ik wilde je vast een voorsprong geven om aan het idee te wennen. Liefs. Zoiets was het en ze gaf achteraf aan dat het appje echt precies was wat ze nodig had. Ook omdat ik geen oordeel gaf van "je zou het wel moeilijk vinden" of "ik vind het zo zielig voor je". Oid. Dus zoiets kan ik als tip geven. Al weet ik niet of het bij jouw persoon in kwestie past om te gaan appen.

één dag geleden

Het is inderdaad zoals anderen al zeggen iets heel persoonlijks. Ik waardeerde een appje ook heel erg, dat gaf ruimte om mijn eigen verdriet eerst te verwerken. Wanneer we dan bij elkaar kwamen was er tenminste echt ruimte voor de oprechte blijdschap die ik dan voor mijn vriendinnen voelde!

één dag geleden

Reactie op Rensje93

Het is inderdaad zoals anderen al zeggen iets heel persoonlijks. Ik waard ...
Ps. Ik zat nog wel in een traject dus het was voor ons niet definitief (en gelukkig ook niet definitief gebleken 🥰) maar tijdens het gevoelsmatig eindeloze traject was dit dus mijn persoonlijke voorkeur. Een vriendin van me hoorde het juist liever wel live maar dan wel 1 op 1, dus niet in een groep en ook niet met ‘vrolijke/speciale’ aankondigingen zoals je die soms online wel ziet enz.