3 reacties

2 jaar geleden

Ik had geen echte roos, maar wel een hele droge hoofdhuid waardoor er met krabben schilfers kwamen. Had ik overigens al voor mijn zwangerschap. Ik heb toen op advies van een kennis de lijn van 'De Tuinen Dode Zee' gebruikt en nu al 2 jaar geen last meer van. Is het proberen waard!

2 jaar geleden

Beter van niet. Staat volgens mij wel ergens in de bijsluiter. Ik ben shampoo en lotion van Eucerin gaan gebruiken. Met urea. Dat hielp mij in ieder geval.

2 jaar geleden

Ik had er een hele tijd voor mijn zwangerschap ook last van. Uiteindelijk shampoo via dokter voorgeschreven gekregen maar je kan die vrij verkrijgen bij de apotheker. Heeft heel goed geholpen, na flesje leeg te maken was probleem opgelost 👌 Daarna normale shampoo beginnen gebruiken en was een hele tijd prima maar sinds enkele weken geleden is het weer terug 🤦🏼‍♀️ Momenteel 35 weken zwanger. Heb dus dezelfde shampoo gevraagd aan de apotheker en gevraagd of dit mocht tijdens zwangerschap. Zij vertelde me dat dit niet concreet werd verboden of afgeraden, er was weinig info te verkrijgen omdat er geen nadelige effecten waren gevonden tijdens zwangerschappen. Meestal zetten ze dit dan op de bijsluiter omdat ze het niet weten... dus ben dit weer sinds enkele weken aan het gebruiken en gaat al beter 😊🤞