3 reacties

2 jaar geleden

Ik loop bij een allergoloog en heb zware tabletten en neusspray gehad die mogen bij de borstvoeding. Ga niet zelf proberen maar ga echt naar een professional ervoor! Deze tabletten die ik nu heb zijn nog niet eens zo sterk als degene die ik normaal gebruik maarja borstvoeding he馃槀 word ook knetter gek hier haha. Succes!

2 jaar geleden

Hier hetzelfde. Om he-le-maal gek van te worden. Gister voor het eerst terras geweest en schaamde me dood. Ik dacht: 'dadelijk denken de mensen dat ik corona heb'. 馃槄 Maarja, ik wil ook genieten. Maar ik heb Loratadine op recept van de ha en ik mag geen livocab neusspray gebruiken. Dat was voeig jaar tijdens de zwangerschap en nu met borstvoeden. Echter heb ik nu bij meerdere topics gemerkt dat iedere ha weer wat anders adviseert. Het beste kun je op deze website kijken wat veilig is en wat niet en als je langs de ha gaat zal hij waarschijnlijk wel 茅茅n van deze adviseren. https://www.lareb.nl/tis-knowledge-screen?id=426&page=1&searchArray=hooikoortstablet+loratadine+htp&pregnancy=true&breastfeeding=true&name=Orale antihistaminica bij allergie tijdens de borstvoedingsperiode

2 jaar geleden

Mijn man heeft ook hele erge hooikoorts en is in het hooikoorts seizoen op z'n voeding aan het laten. Dit neemt de scherpe randjes en weg en het is nu voor hem een stuk beter te handelen. Mijn tip is om je daar een son te verdiepen. Zoek bijvoorbeeld op 'hooikoorts histamine'. Onder andere kaas en pindakaas bevatten een stofje welke hooikoorts triggert.