21 Reacties

één jaar geleden

Zelf geen ervaring mee, en ik weet ook niet precies hoe je dit moet oplossen. Wel denk ik dat je echt niet de enige bent, en het is niet alsof je hiervoor kiest. Dus je hoeft je er niet slecht over te voelen! Er bestaan trilwekkers, misschien dat zoiets voor jou zou kunnen werken? Dat is een soort schijf die je onder je kussen legt, en die trilt ipv geluid maken.

één jaar geleden

Waar slaapt je zoontje? Bij jou op de kamer?

één jaar geleden

Misschien even zoeken op tips van dove moeders? Zij hebben dit natuurlijk permanent en daar zitten vast goede tips tussen voor gedurende de nacht.

één jaar geleden

Krijg je wel genoeg slaap? Als je zelf echt ontzettend moe bent, wordt je natuurlijk ook minder snel wakker.

één jaar geleden

Reactie op NathalieVR

Waar slaapt je zoontje? Bij jou op de kamer?
Ja gewoon naast mij in zijn eigen wieg. Het is eigenlijk onmogelijk om hem niet te horen want hij kan echt krijsen.

één jaar geleden

Reactie op Zuzanna

Krijg je wel genoeg slaap? Als je zelf echt ontzettend moe bent, wordt je n ...
Nee ik val moeilijk in slaap en heb ook een zware bevalling gehad en daarna niet kunnen herstellen tijdens de kraamweek ik denk zelf dat ik het nu pas voel. Heb voor de rest geen logische verklaring.

één jaar geleden

Reactie op Liescodeluxe

Misschien even zoeken op tips van dove moeders? Zij hebben dit natuurlijk p ...
Ga het gelijk even opzoeken dankjewel

één jaar geleden

Reactie op mamavanBA

Nee ik val moeilijk in slaap en heb ook een zware bevalling gehad en daarna ...
Dan zou ik aanraden dit eens bij de huisarts aan te kaarten. Slaap is ontzettend belangrijk, zowel voor je eigen herstel maar ook om goed voor je zoontje te zorgen. De huisarts kan wellicht wat medicatie voorschrijven. Dan kun je de zorg voor je zoontje die nacht aan iemand anders overlaten en zelf goed doorslapen. Als je borstvoeding geeft is dat wat lastiger maar er is vast een oplossing. Ook kan een huisarts je wellicht doorverwijzen naar een psycholoog oid zodat je je ervaring kunt verwerken. Sterkte!

één jaar geleden

Reactie op Liescodeluxe

Misschien even zoeken op tips van dove moeders? Zij hebben dit natuurlijk p ...
Ja mijn vriendin haar gehoorapparaat zit gekoppeld aan de babyfoon. Ze hoort get dus kei hard. 😅

één jaar geleden

Misschien iets met lichtflitsen of trillingen? Misschien een heel stom idee maar je hebt discolampen die mee gaan op de muziek. Die zullen vast ook gaan flitsen met gehuil.🤣 want ookal heb je je ogen dicht, je neemt toch licht waar door je oogleden. De vraag is alleen of dat voor jou ook zo is in je diepe slaap.

één jaar geleden

Als je hem op je kamer zet dan?

één jaar geleden

Ooh dat heb je al. Ik heb het ook een tijdje gehad 😂 maar mijn vriend maakte me wakker. Probeer wat meer mee te slapen met je baby. Dat hielp mij enorm

één jaar geleden

Ik heb dit ook gehad. De oorzaak was. Dat ik gewoon extreem was uitgeput. Dus deed meer dutjes als de baby tukkie doet. Dan doe ik dat ook. Daarna hoorde ik de baby snachts weer. Waarschijnlijk gewoon van oververmoeid zijn. Slaap je dieper.

één jaar geleden

Ik hoorde mijn baby ook niet. Ik sliep zo diep, maar dit bleek echt te komen door de borstvoeding. Ik zette de babyfoon naast me heel hard dat hielp wel

één jaar geleden

Hi wij hebben om die reden een babyfoon die trilt! Ligt op het hoofdsteun van het bed en het trillen hoor je echt wel!

VRIEND

één jaar geleden

Geef je borstvoeding of kunstvoeding? Met borstvoeding blijk je alerter te zijn. Slaapt hij in jullie kamer? Een cosleeper kan de oplossing zijn, dan ligt hij naast je.

één jaar geleden

Ik heb ook een hele lange en zware bevalling gehad die bij mij bijna verkeerd af liep. Ik werd ook niet wakker van onze zoon terwijl hij naast mij op de kamer sliep. Weet niet of het met mijn bevalling te maken had maar ik vond het persoonlijk helemaal niet erg dat mijn vriend er uit ging🤭 nu bijna 2,5 jaar later wordt ik wel wakker van hem. Niet gelijk maar wel vrij snel😉

één jaar geleden

Zelf heb ik dit niet maar bij ons had mijn man dit wel een tijdje. Hij was zo oververmoeid dat hij niets hoorde of merkte. Ik kon zelf in het begin lastig dingen doen na de bevalling waardoor mijn man elke dag alles deed. Pas toen hij flink slaap ingehaald had werd het beter maar heeft echt wel aantal weken geduurd. Hij ging ook slaapwandelen en deed de meest gekke dingen af en toe 😅 Ik zou contact opnemen met je huisarts om te kijken of hij/zij je hierin kan begeleiden. Slaap tekort doet gekke dingen met een mens en is niet gek dat je dan dus niet wakker wordt. Neem het jezelf vooral niet kwalijk. Je kiest hier ook niet voor !!

één jaar geleden

Waar slaapt je baby dan? Wel naast jouw eigen bed? Dat zou ik wel sowieso doen dat je in dezelfde kamer ligt tenminste de eerste paar weken

één jaar geleden

Mijn vriend is slechthorend en wij hebben een Bellman (visit ) systeem. Een trillende plaat leg je onder je kussen en de speciale babyfoon vangt het geluid. De plaat gaat trillen zodra je baby huilt. Ons hele huis zit aangesloten aan dit systeem maar je kan ook alleen een losse babyfoon doen.