6 Reacties
2 jaar geleden
- restjes van de dag er voor
- een grote pan maaltijdsoep maken (linzensoep/harrira/etc) en die in kleine porties invriezen en meenemen naar werk
- altijd tomaat/komkommer/sla in de koelkast paraat hebben, zodat je gemakkelijk een lekkere sandwich kan maken
- geroosterd brood met tomaat en mayo馃槵
- overnight oats met fruit
- yoghurt met diepvriesfruit en cruesli
- wat gegrilde groenten en kaas (feta/geitenkaas) op een wrap met lekkere kruiden en op werk onder de grill
Moet wel zeggen dat we op werk ge茂nvesteerd hebben met het team in een broodrooster en een grill en altijd de tijd nemen om te lunchen!
2 jaar geleden
Ik neem vaak gewoon een snackdoos mee haha. Wortels, fruit, augurken, blokjes kaas, vleeswaren. Een broodje voor als ik daar toch trek in heb en heb altijd een blikje soep bij. Dan kan ik kiezen hahah
2 jaar geleden
Oh jullie brengen mij op idee毛n, geen idee wat ze op mijn nieuwe werk hebben aan keukengerei, maar inspiratie genoeg zo! Bedankt:)














