15 Reacties

3 jaar geleden

Wij hadden strengen cadeaulint met punaises bovenaan de muur vastgemaakt en alle kaartjes eraan geniet. Ziet er heel leuk uit, hele muur vol kaarten. En je kunt cadeaulint gewoon bij de supermarkt halen. Als je niet in de kaartjes wil nieten, kun je van die kleine wasknijpertjes of paperclips gebruiken.

3 jaar geleden

Ik had een mooie tak/stok horizontaal opgehangen en daar linten verticaal aan gehangen. Op de tak zaten toen een stuk of wat gekleurde uiltjes van vilt gemaakt. De kaarten hingen we aan de linten met kleine knijpertjes.

3 jaar geleden

Je hebt daar niet echt iets voor nodig hoor! Ik had breigaren en paperclips gebruikt, en daarmee slingers gemaakt. Cadeaulint ofzo kan ook, of vastmaken met wasknijpers of plakband. En om naderhand de kaartjes te bewaren heb ik bij dille en kamille ringen gekocht voor recept kaarten, heel leuk!

3 jaar geleden

Wij hadden gewoon een touwtje door de kamer gespannen en daar de kaarten aan gehangen. Hoeft niet spannend en ingewikkeld te zijn.😊

3 jaar geleden

Ik had slingerklemmen, daar een touwtje aan en dan met kleine houten knijpertjes de kaarten aan het touwtje. 2 rijen dik, stond heel leuk en heeft best lang gehangen hier.

3 jaar geleden

- Mooi lintje en deco knijpertjes - Aan een lichtsnoer - Boekenkast leegmaken en gewoon neerzetten

3 jaar geleden

Wij hadden de deur van onze trapkast helemaal volgeplakt

3 jaar geleden

Wij hadden een gaasscherm van de bouwmarkt. Die hadden wij op de grond gezet tegen de muur aan. Kaarten op gehangen met plakband, kleertjes konden er ook met een kleerhanger.

3 jaar geleden

Je hebt daar niet echt iets voor nodig hoor! Ik had breigaren en paperclips ...
Heb je een linkje van die ringen? Dat klinkt wel heel leuk!

3 jaar geleden

Wij hadden een gaasscherm van de bouwmarkt. Die hadden wij op de grond geze ...
Dit idee

3 jaar geleden

Ik heb kurk/prikbord op een kort wandje in de babykamer geplakt, daar hangen nu de kaarten aan een paar touwtjes die ik met een spijker heb vastgemaakt (wil nog geen punaises gebruiken) en komen later de tekeningen/foto’s etc op. Helemaal onderaan heb ik er twee ikea kruidenrekjes opgehangen voor de boekjes. Ideaal!

3 jaar geleden

Heel simpel lint gekocht (daily style) en deze eerst boven de tv gehangen en kaartjes eraan met knijpertje of paperclip. Later werden het er erg veel, dus toen aan de deuren slierten van dat lint gehangen en daar de kaartjes aan. Stond erg leuk!

3 jaar geleden

Hier gewoon met keukentouw en paperclips. Touwtje zit met kruisjes afplaktape aan de muur. Blijft prima zitten. (Bij de baby kaartjes had ik het zelfde systeem, dat hangt nu al lang niet meer maar ik krijg ook regelmatig leuke en vrolijke post en bijv geboortekaartjes van andere kindjes en die hangen hier ook gezellig in de woonkamer)

3 jaar geleden

Ik heb een lint gekocht en knijpertjes.. Dit langs plafond opgehangen. Krijg er hele leuke reacties op! 😁 https://solow.nl/product-categorie/feest/speciale-momenten/geboorte-babyshower/

3 jaar geleden

Wij hebben ze aan de vlaggenlijn opgehangen