18 Reacties

vorig jaar

Zalm in een bladerdeeg jasje, roseval aardappelen en de rest verzint mijn schoonmoeder en zwager als dessert en voorgerecht

vorig jaar

En met tweede kerstdag maak ik een pavlova met witte chocolade room en tropische vruchten. De rest maken mijn ouders.

vorig jaar

Vorig jaar hebben we een indische rijsttafel gemaakt, misschien dit jaar weer, maar nog geen idee haha

vorig jaar

Wij hebben een thuisdiner besteld bij een super goed restaurant. Enkel opwarmen/afmaken en lekker eten. Echt onwijs veel zin in en ontlast lekker. Sterkte met de chemo. Wat een horror! 鉂わ笍馃珎

vorig jaar

Hier nog een groot vraagteken, aangezien ik middenin een revalidatie zit met een streng die毛t. Nu denk ik toch aan gourmetten met lekker veel groente en wellicht wat vlees wat ik mag op kerstavond. Dan denk ik 2x toch wel gezond en volgens schema eten, enkel wellicht 1 ochtend een beetje cheaten met wat suiker dingen馃槄 De dag erna is onze dochter jarig, dus dan wil ik super graag een taartje mee eten en in de avond een pannenkoek, dus ik twijfel nog over die ene ochtend cheaten of 27 december... Jij ook sterkte zeg!

vorig jaar

Kerstavond bakplaat Eerste Kerstdag: draadjesvlees en dan moet daar nog wat bij. Als toetje eigengemaakte Hangop

vorig jaar

Ohh heftig , sterkte met de chemo! Misschien heb je dan wel helemaal nergens zin in.. Wij hebben geen idee, aangezien t goed zou kunnen dat ik met kerst moet bevallen haha. En zo niet, dan gourmet bij de familie en wss 2e kerst een afhaalpizza haha.

vorig jaar

Eerste kerstdag kook ik altijd 3 a 4 gangen voor familie. Heb nu eind augustus een zoontje gekregen, dus hou het simpel dit jaar: Voor: pasteitje met paddenstoelen ragout (bladerdeegbakje kant en klaar en ragout zelfgemaakt) Hoofd: gevulde pompoen met noten, salie en kaas. Daarbij rozemarijn aardappeltjes en een salade. Dessert: een super simpele oreo ijstaart 馃い Fijne kerst alvast, heel veel sterkte met je chemo 馃

vorig jaar

Kind eet voor het eerst mee, dus houden het ook wat simpel, zodat we zeker weten dat hij ook blij aan tafel zit. Met eventueel extraatjes voor de volwassenen.

vorig jaar

Eerste kerstdag Vooraf Broodje met smeersels Carpaccio Tussen:Bospaddestoelensoepje Hoofd: zalm en kippendijen uit de oven, asperges ed Na: monchou glaasjes 2e kerstdag Voor: tomatensoepje met brood, worstenbroodjes voor de Kids Hoofd:kiprollade met sla, gebakken aardappels ed Na: ijstaart van de ijwinkel Veel sterkte met de chemotherapie!

vorig jaar

Oh klinkt lekker allemaal zeg! Ga eens kijken of iets hiervan een idee is! En bedankt voor de sterkte wensen!馃┓

vorig jaar

Oh klinkt lekker allemaal zeg! Ga eens kijken of iets hiervan een idee is! ...
Sous.nl is ook een aanrader als je zelf niets wilt doen 鉂わ笍

vorig jaar

Reactie op MrsFlamingo

Sous.nl is ook een aanrader als je zelf niets wilt doen 鉂わ笍
Oh kak de naam is veranderd: eatsous.com

vorig jaar

Eerste kerstdag uit eten bij de Mexicaan, tweede kerstdag thuis met z鈥檔 3en de hele dag hapjes en tapas op tafel met een soepje erbij.

vorig jaar

Kerstavond met de familie - warme ovenhapjes bij het aperitief - een oldskool garnalencocktail - witloofsoep met snippers gerookte zalm erin - gevulde kalkoen (besteld) met daarbij groentjes, gevulde appel met veenbessen, kroketten - een ijstaart (besteld) Kerstdag vieren m'n zoontje (3) en ik hier bescheiden: verschillende hapjes, ice tea (feestdrank voor mn zoontje 馃榾), soepje, dips... En ondertussen spelletjes spelen en een pakje opendoen. Veel succes met je behandeling!! 馃崁馃崁

vorig jaar

Ik denk soep vooraf, daarna gourmetten en mijn broer maakt een toetje dus dat is nog een verrassing

vorig jaar

2e kerstdag: Tomatensoep vooraf, stoofpeertjes, sperziebonen, stoofvlees en gebakken aardappeltjes en eigengemaaakte griesmeelpudding toe en eerste kerstdag houden we het simpel馃槉馃グ

vorig jaar

Kerstavond en 1e kerstdag zitten we met de schoonfamilie in een huisje. Wordt pizzarette en een gecaterd buffet. 2e Kerstdag bij mijn familie, pak normaal flink uit maar omdat ik de dagen voor kerst dus niet thuis ben moet alles vooraf gemaakt kunnen worden en in de vriezer kunnen. Ik maak in ieder geval mini pies met Belgisch stoofvlees en een pastinaak ovenschotel met brie, tijm en truffel. Voor de lunch nog een sinasappel tulband met witte chocolade, hazelnoten en een sinasappel frosting en mini tarte tartin met ui, balsamico en geitenkaas. Het wordt verder aangevuld met dingen die mijn ouders en zusjes maken 馃檪