10 Reacties

10 maanden geleden

Ja ik herken het zeker, maar ik had pittige bloedarmoede. Maar daar is bij jou al op getest geloof ik dan. De vermoeidheid zou ook wel de oorzaak van de andere klachten kunnen zijn

10 maanden geleden

Ja hoor, ik ook lange tijd last van gehad maar wordt op den duur minder. Vervelend he?

10 maanden geleden

Reactie op Chef Lissocat

Ja hoor, ik ook lange tijd last van gehad maar wordt op den duur minder. Ve ...
Zeker! Vooral dat zweverige gevoel lijkt net of ik dronken ben af en toe en dat zorgt voor angst en paniek :(

10 maanden geleden

Reactie op MommyMommyMommy

Zeker! Vooral dat zweverige gevoel lijkt net of ik dronken ben af en toe en ...
Snap ik, had ik zelf precies zo. Het hoort er helaas echt bij en kan geen kwaad. Tis echt de combi oververmoeidheid, hormonen en veel vragen van je lichaam vanwege borstvoeding.

10 maanden geleden

Is jou urine ook getest? Ik had zelfde symptomen maar had hellp syndroom. Niet alle vrouwen hebben na de bevalling nog een hoge bloeddruk maar eiwitten kunnen nog heel lang aanwezig zijn.

10 maanden geleden

Reactie op Smoezie

Is jou urine ook getest? Ik had zelfde symptomen maar had hellp syndroom. N ...
Ik heb pre eclampsie gehad en daardoor ook eerder bevallen. Hoge bloeddruk daarna nog gehad maar die is nu weer stabiel. Kan ik ook nog helpp krijgen na 6 weken?

10 maanden geleden

Reactie op MommyMommyMommy

Ik heb pre eclampsie gehad en daardoor ook eerder bevallen. Hoge bloeddruk ...
Nee, kan alleen binnen 10 dagen na je bevalling.

10 maanden geleden

Ik ben 6.5 week geleden bevallen/keizersnede & Ik heb erg veel last van mijn hormonen. Vooral wat hier staat is herkenbaar: https://www.zwangerenportaal.nl/bevalling/herstel/angstig-na-bevalling-postpartum-angst Maar ook extreme moeheid, vergeetachtigheid, hyper alertheid, gestresst zijn, stemmingswisselingen, kan ineens heel boos zijn & dan weer verdrietig, niet uit mijn woorden kunnen komen. Paniekgevoelens etc. Beetje haar uitval. Ik geef borstvoeding dus ben benieuwd hoelang dit duurt. Vind het zelf ook lastig om hier mee om te gaan, ken mijzelf niet zo..

10 maanden geleden

Jouw klachten herken ik van het ontzwangeren van mn oudste. Mijn bloedwaarden waren ook gewoon goed. Was ook extreem vergeetachtig en gevoelig voor prikkels. Heeft helaas wel een tijd geduurd.. heb geen tips maar dus wel herkenning. Nu 3 weken geleden bevallen van de 2e en heb, behalve vermoeidheid, geen last van al deze klachten! Dus mocht je ooit nog eens zwanger willen worden hoeven deze klachten dus niet per se weer te komen

10 maanden geleden

Je vitamines zijn in orde, maar neem aan dat je Hb ook is getest? Lijkt op bloedarmoede namelijk. Maar ook met een normaal Hb kun je soms deze klachten krijgen, als je ineens een daling hebt tov van wat je eerst had. Je lichaam moet er dan aan wennen. Hoop voor je dat het snel over is!