1020 Reacties

één jaar geleden

Deel 14.. wauw dames.. we zijn een stelletje zeikwijven🤣👌

één jaar geleden

Meteen maar beginnen 😂 waarom als ik besluit te gaan eten, besluit de kleine wakker te worden?

één jaar geleden

Reactie op Lucinda1994

Deel 14.. wauw dames.. we zijn een stelletje zeikwijven🤣👌
Nou echt! Heb even gekeken en ben er va deel 1 bij 😂😂 gelukkig niet altijd alleen om te klagen!

één jaar geleden

Klaag 🙈 Haha 1 van mijn zoontjes is half op mijn schoot in slaap gevallen. Dat is nog niet zo erg opzich. Alleen heeft ie zo te ruiken heel zijn pamper vol gepoept 🤢😷.. Pff ik zit dus in zijn heerlijke parfum 😅🤣

één jaar geleden

🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

één jaar geleden

Present! Genoeg te klagen met dit zeilweer! En een man die weer een dagje thuis is (waar ik oprecht blij mee ben) maar dan heeft hij Sofie, zeg ik nog dat ze moe is, begint ze te huilen. Op zich niet erg, maar wat doet manlief, lekker in de box onder een muziek mobiel, lekker extra prikkels toevoegen, valt ze vast in lekker in slaap.... Dus wie mocht er weer met haar naar boven om haar in een donkere kamer in slaap te laten vallen... Echt dat hij dat zelf niet kan bedenken... (Gaf toen ik het zei wel toe dat ie dat moet leren...)

één jaar geleden

Reactie op Yatebyalyublyu

Klaag 🙈 Haha 1 van mijn zoontjes is half op mijn schoot in slaap gevallen ...
Hier heeft mijn dochter ook haar pamper vol gepoept🤢

één jaar geleden

Wat vervelend dat je geen werk kan vinden Irina.. Ik heb wel een nieuwe baan maar moet nog een maand opzegtermijn uitzitten 😅 en m’n hoofd heeft besloten in de stress te moeten schieten want ‘stel dat ik tijdens de proefperiode straks door m’n zwangerschap niet meer kan werken’. Eehmm.. ja ik maak me altijd wel ergens druk om 🤦🏻‍♀️

één jaar geleden

Reactie op MuppetNoor

Present! Genoeg te klagen met dit zeilweer! En een man die weer een dagje t ...
Oh echt he! Mijn man moet en zal elke avond vlak voor het slapen gaan muziek op zetten en met een drukke, hoge stem meezingen😰🤯 Tegenwoordig zeg ik maar dat ík er onrustig van word of hoofdpijn van krijg. Want zeggen dat het teveel prikkels zijn voor onze dochter gaat er niet in. Maar dan wel boos worden als ze overstuur krijst en ik er dan iets van zeg tegen hem. Dan mag ik het zelf maar uitzoeken hoe ik haar stil krijg. Kleine overwinnings antiklaag hierbij: gisteren na ruim half uur poging tot sussen door man, binnen 2 minuten stil en slapend bij mij😈🤭

één jaar geleden

Reactie op AnneV22

Nou echt! Heb even gekeken en ben er va deel 1 bij 😂😂 gelukkig niet altij ...
Haha we zouden er een boek van moeten maken, zoveel verhalen, zoveel levens!

één jaar geleden

Reactie op snuppie

Wat vervelend dat je geen werk kan vinden Irina.. Ik heb wel een nieuwe baa ...
Dat bericht van nieuw werk was trouwens van Mariko, Irina heeft de melding alleen herhaald om een nieuw topic te openen. Maar wat leuk een nieuw baan! Komt vast goed, wat ga je doen?? Ik vraag me af, als er steeds nieuwe topics worden geopend wat gebeurd er dan met de oude topics. Van hoelang wordt het bewaard, en hoelang bestaat de app al, zijn alle topics vanaf het begin dan nog “ergens”?

één jaar geleden

Reactie op Rijan

Dat bericht van nieuw werk was trouwens van Mariko, Irina heeft de melding ...
Hier ben ik ook wel benieuwd naar. Denk dat ze wel bewaard worden want als je in de zoekbalk intypt kom je soms topics tegen van 2 jaar geleden

één jaar geleden

Ik wil ook klagen. Zijn op bezoek bij schoonouder in Zweden. Tuurlijk missen ze de kleine, maar ik krijg amper tijd met hem. Wat ook niet helpt is dat ik mijn man had beloofd km ergens een hoesje voor een zakmes te laten maken. Duurt een uurtje zegt hij. Met rijden 2u weg, schoonouder passen op. Prima. Zijn nu al 2u verder en het hoesje is nog niet klaar. Had gelukkig wel gekolfd vantevoren zodat kleine geen honger heeft, maar kan dus straks weer kolven ipv live voeden. Ik heb ook vakantie en wil ook dingen voor mezelf doen. Wou gaan wandelen tijdens het wachten maar het is koud en nat.

één jaar geleden

Dochter heeft 15min geslapen rond 12u. Werd wakker door de deurbel, iemand die iets langs kwam brengen. Nu is ze doodmoe, wil alleen maar hangen of huilen maar weigert te slapen.. wat moet ik nu?! Man weigert te helpen. We praten alleen hoognodig tegen elkaar. Ik laat hem maar even maar voel me er erg verdrietig over.

VRIEND

één jaar geleden

Reactie op Sevyfay

Dochter heeft 15min geslapen rond 12u. Werd wakker door de deurbel, iemand ...
Misschien even een rondje met haar rijden, is dat een optie? Heel lastig idd, kindje dat net een powernapje heeft gedaan weer in slaap krijgen. Vaak lukt dat dan pas weer na even wakkertijd. Maar in de auto of in de wagen is ze misschien wel eventjes chill. “Man weigert te helpen” 😑 lieve vrouw, hij laat jou alleen maar zien dat je het prima alleen kan. Je bent niet afhankelijk van hem. Het is wel heel pijnlijk, maar hij moet het ook willen en zijn best doen!

één jaar geleden

Reactie op Sevyfay

Dochter heeft 15min geslapen rond 12u. Werd wakker door de deurbel, iemand ...
Misschien rondje lopen? Ben jij er ook ff tussen uit frisse lucht doet wonderen. Vind het echt heel rot om je situatie elke keer te lezen. Hopelijk knapt het snel op voor je !

één jaar geleden

Reactie op Sevyfay

Dochter heeft 15min geslapen rond 12u. Werd wakker door de deurbel, iemand ...
Even aan de borst/kleine fles? Wil nog wel eens helpen tot rust te komen. En vind het wel smerig van je vent, moet het toch even zeggen. Hij kan nog zo'n last hebbem van z'n hoofd/problemen in de relatie, maar hij pakt steeds z'n kinderen ermee en dat kan gewoon niet.

één jaar geleden

Kon bij de andere niet meer reageren. Heel veel sterkte Selina!

één jaar geleden

Heel veel sterkte selina 🍀

één jaar geleden

Shit zeg Selina.. heel veel sterkte weer!