16 reacties

10 dagen geleden

Weet niet hoe lang geleden de bevalling was maar dat kan zeker met elkaar te maken hebben. Ik had geen knip maar wel pijn tot bijna 10 maanden na de bevalling.

10 dagen geleden

Hoe recent is de knip? Ik had het eerste halfjaar zeker ook regelmatig nog last! Dragen van een string was idd ook heel oncomfortabel en ben ik mee gestopt.

10 dagen geleden

Wanneer ben je bevallen?

10 dagen geleden

Reactie op Hannelore13

Wanneer ben je bevallen?
7 weken geleden

10 dagen geleden

Reactie op mi1989

Hoe recent is de knip? Ik had het eerste halfjaar zeker ook regelmatig nog ...
7 weken geleden.. maar de pijn was eigenlijk weg :-(

10 dagen geleden

7 weken geleden.. maar de pijn was eigenlijk weg :-(
Dat is nog super kort geleden en zeker nog niet hersteld. Volledig herstel duurt 9 maanden tot 1,5 jaar. En je bekken is zeker nog niet volledig hersteld. Ik heb er zeker 1,5 jaar op momenten last van gehouden. Bijv tijdens menstruatie.

10 dagen geleden

7 weken geleden
Ik ben bijna een jaar geleden bevallen, en nog soms gevoelig daar. Meestal niet, maar soms wel. Merk dat bij menstruatie het gevoeliger is. Nu opnieuw zwanger en geen last, behalve in bepaalde posities

10 dagen geleden

2.5 jaar, bijna 3 jaar geleden bevallen en nog last ervan. Ook met de kou word het erger. Vind het vreselijk maar heb er wat prachtigs voor terug gekregen 馃グ

10 dagen geleden

Ongeveer 2 jaar geleden een knip gehad en herken zeker wat jij zegt dat je er weer even last van hebt. Ik heb dat ook gehad tot ongeveer 1 jaar na de bevalling had ik er met periodes last van in de zin van brandend gevoel en dat het gewoon irriteerde.

9 dagen geleden

Ik heb er ook zeker 15 maanden last van gehad. Nu weer zwanger en opnieuw gevoeliger terwijl al bijna 2 jaar en 3 maanden geleden.

9 dagen geleden

Ik heb er nu, volgende maand 17 jr later, nog steeds zo nu en dan laat van. Kan door van alles getriggerd worden helaas, net zoals andere littekens

9 dagen geleden

Reactie op SammyDW

Ik heb er nu, volgende maand 17 jr later, nog steeds zo nu en dan laat van. ...
*last

9 dagen geleden

Reactie op MomofAandJ

Dat is nog super kort geleden en zeker nog niet hersteld. Volledig herstel ...
Na 7 weken zou een knip normaal genezen moeten zijn, als in mooi dicht gegroeid, draadjes opgelost/er uit, en geen bloed of wondvocht van de knip meer. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het geen pijn meer kan doen of gevoelig is bij aanraking; dat varieert van persoon tot persoon en knip tot knip. Sommigen blijven er hun hele leven last van hebben, anderen hebben er een tijdje last van, en nog anderen hebben er geen last meer van. Ikzelf mag mezelf gelukkig prijzen in groep 3 na eerst een grote knip bij de eerste en bij de tweede een tweedegraads ruptuur en verschillende kleine eerste graad rupturen.

9 dagen geleden

7 weken geleden.. maar de pijn was eigenlijk weg :-(
Ik vind 7 weken nog vrij kort voor totale genezing, denk dat het nog wel even gevoelig zal blijven. Zou denk ik nog even wachten met het dragen van strings en het even met rust laten een paar dagen. Anders ook even laten checken dat er geen infectie is ontstaan met scheren en/of seks want dan ben je nog verder van huis

2 dagen geleden

Ik ben ook ingeknipt nu een week geleden. De uitwendige hechtingen heeft de verloskundige gelukkig verwijderd. Ik heb wel nog dikke inwendige hechtingen bij een spier binnen gaf ze aan. Hier staat enorme druk op en is echt pijnlijk. Herkent iemand dit en komen die hechtingen vanzelf naar buiten? Ook voel ik me vandaag de hele dag erg duizelig en heb ik het gevoel elk moment flauw te vallen.

2 dagen geleden

Ik had na 8 weken nog erg last van de knip. Afspraak gemaakt bij de gynacealoog en deze heeft onderhuidse hechtingen verwijderd. Nu na 3 dagen al veel beter gevoel. De hechtingen in de spierlaag waren aan het irriteren en zorgde voor kleine ontstekingen.