11 Reacties

4 jaar geleden

Ja! Hier toevallig ook één! Ben 16 weken zwanger. Maakt niets uit tijdens je zwangerschap. Volgens mij juist bester om te krijgen want dan maakt je kindje antistoffen aan (is mij ooit verteld).

4 jaar geleden

Ik heb ook altijd last van een koortslip, slikte ook elke dag voor mijn zwangerschap L-lysine. Kan geen kwaad tijdens de zwangerschap, heeft mijn vk gezegd maar ben er toch maar mee gestopt. Heb tot nu toe 1 keer een koortslip gehad (14 weken zwanger). Als ik een koortslip heb of krijg, neem ik wel 1 tablet L-lysine per dag!

4 jaar geleden

Reactie op PP

Ja! Hier toevallig ook één! Ben 16 weken zwanger. Maakt niets uit tijdens ...
Ja dat is wel zo! Ik had voorheen heel snel een koortslip! Maar nu mijn kleine man er is, nog maar 1x gehad. Slim om dan goed je handen te wassen, de flessen en speen extra uitkoken. En als je je zelf niet in bedwang kan houden om hem of haar niet te kussen. Tijdens het vasthouden/voeden/verschonen een mondkapje op doen!

4 jaar geleden

Reactie op Pbruggeman

Ik heb ook altijd last van een koortslip, slikte ook elke dag voor mijn zwa ...
Hmmm tegen mij zei de verloskundige dat ze dit nooit onderzocht hebben dus ik pak liever nu geen L lysine. Moet er maar voor zorgen dat mijn weerstand wat opgekrikt word 😅

4 jaar geleden

Mijn vk kon er niets over vinden. Gaf me uiteindelijk het advies om met llysine te starten zodra?de bany geboren is, omdat het dan pas echt gevaarlijk is en het fijn is als je dan dus geen koortslip krijgt.

4 jaar geleden

Reactie op anoniemxxx

Hmmm tegen mij zei de verloskundige dat ze dit nooit onderzocht hebben dus ...
Oh dat is apart! Mijn vk zei: dat kan gewoon, want wij geven zwangere vrouwen die voor de bevalling een koortslip hebben zelf ook altijd L-lysine.. Ja same, maar word lastig om je weerstand op te krikken tijdens eens zwangerschap 😩

4 jaar geleden

Een koortslip kan geen kwaad. Je geeft je kindje anti stoffen mee. L-lysine zou ik niet nemen. Het droogt de slijmvliezen uit (daardoor droogt een koortslip sneller in) maar je kunt beter als je een voelt opkomen een ijsblokje ertegen houden. Dit beperkt de grote. Ik zelf krijg altijd vochtblaasjes en die prik ik met een steriele naald door en dan 70% alcohol erop deppen. Is het virus dood. Hier was hij deze zwangerschap na 2 dagen al ingedroogd.

4 jaar geleden

Reactie op Mommy08

Een koortslip kan geen kwaad. Je geeft je kindje anti stoffen mee. L-lysine ...
Een ijsblokje heb ik wel eens geprobeerd.. Voordat ik het wist had ik met het ijsblokje de rest van m’n lip besmet en liep ik mooi rond met 5 koortslippen! Leek net of ik botox gespoten had. Dat doe ik dus nooit meer 😂. En de blaasjes doorprikken doe ik ook altijd! Tea tree olie erop doen daarna helpt ook erg goed.

4 jaar geleden

Thea tree oil er op smeren dan hersteld de huid sneller

4 jaar geleden

Ik kreeg ook een koortslip de eerste week dat ik wist dat ik zwanger was. Ik heb compeet pleisters gebruikt ging het snel mee weg.

4 jaar geleden

Bestel de herpotherm 👌🏻 Echt de beste uitvinding ooit! 😃