50 Reacties

één jaar geleden

Ik zou persoonlijk veel blijer worden van een waardebon, want ik kan niet tegen die maskertjes/ben heel specifiek in mijn theekeuze/kan niet tegen alle cremes etc. etc. 🙈 Dus ik zou voor de waardebon gaan.

één jaar geleden

Ik zou eerlijk gezegd jniet veel doen met maskers en de cremes omdat toch iedereen een voorkeur heeft voor een creme die lekker voelt ruikt etc. Maar een heerlijke gezichtsbehandeling zou ik zalig vinden. 🤣💅of mooie nieuwe nagels bjj een studio

één jaar geleden

Ik zou voorkeur hebben voor een waardebon. Zo'n pakketje is ook heel leuk, alleen wel heel persoonlijk. Zitten altijd wel dingen in die je om bepaalde redenen niet gaat gebruiken of geurtjes die je niet lekker vind.

één jaar geleden

Ik zou een waardebon leuk vinden, misschien kan je er een bon van maken voor massage met oppas. Dus dat dat ook geregeld is

één jaar geleden

Allebei is superlief! Ik zou ook voor de waardebon gaan :)

één jaar geleden

Als jij nou precies weet welke smeersels zij gebruikt, zeker voor zo’n pakketje gaan! Lijkt me een heel fijn/leuk cadeau!

één jaar geleden

Super leuk idee, maar zelf zou ik het niet gebruiken. Als je weet waar je vriendin van houdt, kun je het natuurlijk wel doen! Massage is ook niet aan mij besteed, maar als je weet dat je vriendin daar van geniet is het ook een superleuk idee denk ik! Jij kent je vriendin en als ik die vriendin was en je zou zoveel moeite doen zou ik dat heel lief vinden, ondanks dat het niet mijn ding is. Als jij weet dat het haar ding is, dan is het toch top?

één jaar geleden

Ik zou voor de waardebon gaan met een persoonlijk bericht erbij. Crèmes, smeersels enzovoorts belanden al gauw in een la hier. Echt geen tijd/zin/energie voor en is ook heel persoonlijk.

één jaar geleden

Ik zou persoonlijk een zelf samengesteld pakketje echt super leuk vinden! Dan weet ik dat mijn vriendinnen er tijd en energie ingestopt hebben en erover nagedacht hebben wat ze in het pakket willen stoppen. Ik zou daar mega blij mee zijn! Een cadeaubon zou ik uiteraard ook mee blij zijn, maar ik zou het persoonlijke juist erg waarderen! Wel handig natuurlijk als je een beetje weet waar ze van houdt… succes!

één jaar geleden

Ik had mega veel behoefte aan een ontspannende massage na mijn bevalling. Even alle discomfort van de zwangerschap en stress van de nieuwe baby eruit. Daar zou ik intens blij mee zijn.

één jaar geleden

Ik zou ook waardebon doen. Die cremetjes enzo die gooi ik niet weg, maar die liggen allemaal vanaf vanaf mn 18de verjaardag nog in een doos ofzo. Waardebon zou ik heel erg blij van worden!

één jaar geleden

Ik kreeg van een vriendin ook een heerlijk verwen pakketje voor mijzelf! Met alcohol vrije wijn, snoepsushi, chocola, maskertje, tijdschrift, zwitsal geurkaarsje en klein cadeautje voor de baby. Werd er helemaal blij van!

één jaar geleden

Hoihoi! Als je nog inspo nodig hebt, is dit artikel misschien nog wat: https://www.24baby.nl/zwanger/zwangerschapspraat/babyshower-cadeau/ Ik zou zelf een goodiebox heel leuk vinden! Liefs, Irina

één jaar geleden

Reactie op MrsDotje-

Ik kreeg van een vriendin ook een heerlijk verwen pakketje voor mijzelf! Me ...
Jaaa ik kreeg ook een mand met overleefpakket. Heerlijk ♡

één jaar geleden

Ik zou liever een post partum behandeling willen. Echt super leuk idee

één jaar geleden

Persoonlijk ben ik geen fan van waardebonnen in het algemeen, het geld zit vast en daarmee heb je vaak een tijdslimiet, eventuele voorwaarden, een vaste plek om het uit te geven en kan je vaak bijbetalen. Als je een goede massagesalon in de buurt weet, de hele kosten denkt en ze niet maar 2 maanden na bevalling er iets mee moet dan is het een fijn cadeau. Verder vind ik zo'n verwenpakket echt leuk als je ziet dat er wat moeite in is gegaan! Lust ze de thee bijvoorbeeld niet dan kan ze dat toch aan gasten aanbieden o.i.d.?

VRIEND

één jaar geleden

Goodie bag omdat dit veel persoonlijker is met wat je kiest.

één jaar geleden

Jaaaa, een bon om haar lekker te laten verzorgen bij een schoonheidsspecialiste!

één jaar geleden

Waardebon met een lieve brief. Heb zoveel van die goodiebags/baskets gekregen dat ik uiteindelijk echt meuk erin tegenkwam en uiteindelijk niks ermee heb gedaan. Had van een vriendin pedicure en manicure aan huis gekregen toen ik 37 weken was. Was de beste cadeau die ik ooit heb gekregen (naast mij dochtertje dan 😅)

één jaar geleden

Waardebon! Als er iemand aan huis komt op een afgestoken tijd of zij moet ergens naartoe, dan is het ook echt ontspannen. Doe je zo’n goodiebox dan ligt het misschien nog heel lang in de kast, ik had zelf echt geen gelegenheid (gemaakt) om zoiets te doen, en mijn tweede is nu 10 maanden 🙈 Maar van mijn schoonmoeder kreeg ik een kappersbezoek en dat zij dan kon oppassen, en dat vond ik echt heel erg leuk!