14 Reacties

één jaar geleden

Ik volg even ik wil na de bevalling ook een kyleena spiraal omdat hier wat minder hormonen in zit dan de mirena.

één jaar geleden

Jammer weinig mensen met ervaring

één jaar geleden

Ik heb die, moet zeggen wel veel last van bijwerkingen vooral eczeem

één jaar geleden

Ik heb voordat ik een kind had altijd de mirena spiraal gehad en daarna de kyleena ivm de hormonen. Vond die laatste toen prettiger omdat ik het idee had minder haaruitval te hebben. Nu in januari weer een spiraal laten zetten na mijn bevalling in juli. Ik wilde voor de kyleena weer gaan maar de voorkeur van de huisarts ging uit naar mirena. Het verschil tussen die twee is een beetje achterhaalt schijnbaar en de mirena had de voorkeur omdat die beter bleef zitten begreep ik. Wellicht een goed idee om het even met je huisarts te bespreken. Op het moment ervaar ik geen andere dingen dan de mirena maar ben wel al sinds januari non stop ongesteld. Maar dat komt eerder door het ontzwangeren schijnbaar. Kortom, denk dat het niet gek veel uitmaakt. Echter verschilt het ook heel erg per persoon natuurlijk

één jaar geleden

Bij mij eigenlijk geen verschil gemerkt. Heb de eerste (mirena) wel bijna 5 jaar gehad, tov de tweede (kyleena) hooguit een jaar. En kreeg van de mirena, het laatste jaar wel opeens veel meer klachten. Of dat bij de kyleena uiteindelijk ook zo was geworden weet ik dus niet.

één jaar geleden

Kylena was uitgewerkt binnen 3 jaar bij mij, ik ga voor een mirena na de bevalling

één jaar geleden

Ik heb een kyleena spiraal laten zitten na de geboorte. Voor nu nog niet heel tevreden, veel bloedverlies. Ik denk een week of 8/9 terug laten plaatsen.

één jaar geleden

Ik begreep van een gynaecoloog in opleiding dat kyleena’s sneller uitvallen omdat ze kleiner zijn, met name bij vrouwen die al een (of meerdere) kind(eren) hebben. Ik ben dus voor een Mirena gegaan.

één jaar geleden

Ik heb een kyleena spiraal laten zitten na de geboorte. Voor nu nog niet he ...
Herkenbaar. Ik heb dit in het begin ook gehad, maar uiteindelijk stabiliseerde het bij mij. Mijn verloskundige gaf aan dat het echt wel even kon duren voordat je lichaam "gewend" is aan de spiraal. Het heeft even geduurd, maar nu heb ik nauwelijks bloedverlies.

één jaar geleden

Reactie op Kelly1012

Herkenbaar. Ik heb dit in het begin ook gehad, maar uiteindelijk stabilisee ...
Dan houd ik het nog even vol, weet je hoe lang het ongeveer aanhield?

één jaar geleden

Ik heb volgens mij wel ruim 2 maanden af en aan bloedverlies gehad . Hopelijk stabiliseert het bij jou ook een beetje. Ik heb hem nu een jaar en ik heb nu iedere maand een minimale menstruatie haha.

VRIEND

één jaar geleden

Reactie op Abunte

Kylena was uitgewerkt binnen 3 jaar bij mij, ik ga voor een mirena na de be ...
Hoe weet je dat hij was uitgewerkt?

één jaar geleden

Hier sinds eind januari de kyleena. Geen tussentijds bloedverlies gehad tor nu toe, 1x een menstruatie (die wel iets langer duurde, maar geen klachten gaf) en verder er totaaaaal geen last van. Tot nu toe heel erg tevreden

één jaar geleden

Reactie op Kelly1012

Ik heb volgens mij wel ruim 2 maanden af en aan bloedverlies gehad . Hopeli ...
Dat is heerlijk! Hier nu ook alles rustig geworden dus de kyleena doet het werk 😀